![]() |
|
yolcu airbag kapağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
taylan2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2013 Konum: ürgüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2013 Saat 21:07 |
arkadaşlar sağ taraf yolcu airbag kapağım çatlak ama airbag sağlam araştırırken http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-206-yolcu-airbag-90626066/detay/ bunu buldum ama kafama takılan konu airbag olan ve olmayan modellerde bu parça nasıl bi farklılık gösteriyor?
ilanda ki parça bana airbagsiz model için gibi geldi almış olsam bu parçayı rahatlıkla aracıma taktırabilirmiyim?
|
|
206 xs 2001
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bu zaten sadece muhafazadır, diye yazmıslar.. airbag yok yani uzerinde..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
taylan2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2013 Konum: ürgüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sizin tabirinizle muhafaza lazım bana zaten aracımın airbag sağlam airbag olan yada airbag olmayanlarda bu parça farklılık gösteriyormu diye soruyorum
|
|
206 xs 2001
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |