![]() |
|
Arabam sağa yatık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dombilly ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2013 Saat 18:35 |
Arkadaşlar Peugeot ailesine ve foruma yeni katıldım. 2000 model 306 XT Platinium aldım. Aracımda bi sorun yaşıyorum ustaya götürdüm hem onların söylediklerini yazıp hemde sizden fikir almak istiyorum. Aracımı alınca ön salıncaklardan ses geldiği için komple 2 salıncak ve z rotlar değişti araçta sağa çekme vardı bu işlemler yapılınca çok daha fazla arttı. Bir lastikçiye rot ayarına gittim fakat 2 sefer yapmasına rağmen bi sonuç alamadık onu söylediği araçta sağ taşıyıcı yamulmuş olabilir bunun düzeltilmesi gerek dedi ama araya tornacı ve bi iki zımpara vs. gibi işlemler sokunca bende ön takımları yaptırdığım ustama gittim. Bu arada aracın sağa bir parmaktan biraz az seviyede yatık olduğunu farkettim. Ustam ilk işlem olarak orjinal salıncakları takıp bi daha deniyelim dedi olursa başka işlemlere bakarız dedi. Bu arada araçta Fk marka 5cm yay var. Benim aklıma da ya sağ amortisör yada sağ helezonun ezilmesi geldi bana bu konuda bi fikir verir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam aracın sağ şaseden bir darbe almış ve eğilmiş olabilir bu sebeplede sağa yatması cok normaldır...
|
|
![]() |
|
Dombilly ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Aracın servisten kaporta ve boya aksamında işlem yoktur raporu var ama kontrol ettirdik. Peki varsa bile sağa yatma sağa çekme sebebi midir asıl sorun bu yani sağa çok fazla çekme var
|
|
![]() |
|
Sorun çözüldü yaylar amortisörler değişti araba artık dengeli ve stabil oldu. İzmit oto sanayi Gürkan otoya (taşkın usta) teşekkürler...
|
|
![]() |
|
cihanpasam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun, kazasız belasız sürüşler
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
geçmiş olsun
aracın bi sorunu düzeltildimi insan mutlu oluyor
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
Aynen artık keyifle biniyorum puguma :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |