![]() |
|
106 Hakkında Bilgisi Olanlar Bakabilirmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2013 Saat 23:56 |
Öncelikle Selamunaleyküm 106 nın Hangi Modellerini Tavsiye Edersiniz Gtılerin Yakıt Tüketimi Nedir Aslında 206 dan Ayrılmak Zor Olacak Ama 106 da Fazla İlgimi Çekiyor Parçaları Kolay Bulunuyormu Genel bi Sorunları Varmı?
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saglam 106 bulmak zor artık piyasada patlak 106 dolu fazla yakmasın dersen quiksilver önerebilirim yakıtı soun degil dersende takibi esas otoban faresi 106 gti hertürlü önerilir parça sorun deil bulursun her türlü.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
tşk gti almayı düşünüyorum büyük ihtimalle
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
106 GTI keyif olarak Peugeot'nun en güzel aracıdır diyebilirim.
Yakıt tüketimi Şehir içi yoğun trafikte 11-12 lt civarı, şehir dışı 90 km civarı kullanımda 7-8 lt' dir. Bunla normal kullanım tüketimleridir. ![]() Sunroofsuz 106 bakmanıda tavsiye etmem. 106 nın bence en güzel yanı sunroof' udur. Başka merak ettiğin bir konu varsa yardımcı olmaya çalışırım. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Şu benzine %50 indirim gelse de ölmeden ben de bi GTi a binebilsem
|
|
![]() |
|
tşkler keske indirim gelsee :) nerde ogünler
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Herşey senin bütçene bağlı 106 dedin mi 10 kere düşünücen heleki gtı olursa iyi sorunsuz gtı iyi para demek kısıtlı bütçeyle alıcağın gtı sana sıkıntı yaratır unutma haa dersenki gtı değil sana ısrarla xs tavsiye ederim her ikiside 1.6 motor xs gtı göre dahada ucuz yok ben konforu gtı gibi olsun dersende motor cc hariç herşeyi ile aynı olan quike olabilir ama benim fikrim 1.6 varken 1.4 caddede yürümez unutma... Sanruf olayına gelince yazın sefasını süren kışın cefasını çeker unutmayın.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
tşk hocam
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
nedemek aklına takılan bişey olursa herzaman yardımcı oluruz.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
106 quickilerin şehir içi fazla sakin kullanımda yakıt tüketimi nedir acaba ?
litre olarak bilgi verirseniz daha memnun kalırım.
Düzenleyen dRhkn - 11 Şubat 2013 Saat 19:46 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Allahmi soyletti diyicektim ama mumkun degil bu benim 106 dan keyif alamamistim 106gti alirim bende hemen :) |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Baris İSSİ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baris İSSİ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
quick guzelde dedıgı gıbı yetmıyo 1,4 motor asıl olanı gti ama oda bıraz rısklı hem temız bulman zor (buldunmu fiyatlar faiş) hemde tehlıkelı abı 800 kg arabada 125 beygir 1,6 motor bıraz cambazlık ıster gaza gelırsen :)) bende quick var goruntusu gti den farksız ama mezıyetlı arabalar bunlar cok narınler :)
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
güncel
|
|
![]() |
|
.)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |