![]() |
|
orjinal 16 ınc ariane jant takımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2013 Saat 23:05 |
merhaba arkadaslar benım daha once jantlarımı sattıgım arkadas 307 aracını sattıgı ıcın jantları bosa cıkmıstır.jantları en son gordugumde benım sattıgım gıbıydı jantları almak ısteyen olursa tavsıye ederım.jantlar en son gordugumde lastıksızdı fıyat olarak ne ıster bılmıyorum ben sadece ıhtıyacı olan varsa yardımcı olmak adına bılgı vermek ıstedım.arkadasın ismi mustafa dır.ıkametgah adresi ankara erciyes sanayisidir.jantı görmek ve fiyat sormak isteyenler altta verdiğim numaradan iletişim kurabilirler.
ırtıbat numarası:mustafa :05058857259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya sercan abi neden böyle en sıkışık zamanımda satılığa çıkıyor bu jant
![]() Artık kasıt arıyorum bu işte ![]() ![]() ![]() Hayırlı satışlar dilerim. |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
nasip diyelim kardeşim
![]() |
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ah be duraymış şimdi nisanda sataymış primimi alınca hemen alsaydım bende
![]() |
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
gecegöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Arkadaşlar hayırlı satışlar,
Aslında jantlara ihtiyacım var fiyat için arkadaşla birgörüşelim..
|
|
![]() |
|
onur746 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
jantların fiyatını öğrenip buraya yazma şansınız varmı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |