![]() |
|
Hiç Başınıza Böyle Bi Olay Geldimi :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2013 Saat 23:29 |
evet arkadaşlar güne mutlu bi şekilde başlayıp 206nın bana yaptgı darbe .) evin önüne park etmeye çalışırken arabada bi anca acayip sesler meydana gelerek durdu ( tak tuk tak tuk) :) vites görev yapmıyor herneyse ustayı alıp gelelim dedik geldi sorun aynen şöyle motor kulagının kırılmasından dolayı aks yerinden çıkıyor hiç bi hareket yapmıyor ama aks yerine oturunca herşey normal başınızdan böyle bi olay geçtimi geçtiyse önerileriniz nelerdir sağ aks,motor kulagının ucu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
yasoo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
motor kulağı; mortoru aracın şasisine sabitleyen bir parçadır ki motor çalışır durumda iken vibrasyonu önlemektir bir başka amacı zira kulak metalinin içi güçlü bir lastik alaşım kaplıdır..ustanın söylediği şey bana mantıklı geliyor çünkü kulak kırıldığı zaman motor konum olarak olması gerektiği yerde durmaz kaputun altında :) geçmiş olsun ne diyelim :)
Düzenleyen yasoo - 08 Şubat 2013 Saat 23:48 |
|
![]() |
|
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
valla hocam araba resmen yığıldı kaldı ben indim ya motor iptal yada şanzıman ustayı alıp gelince araba düzeldi şaşırdk tekrar yapınca belli oldu zaten buna şükür diyelim tşkler
|
|
![]() |
|
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Alt motor kulağının içinden geçiyor aks, bi tek peugeotda böyle başka hiç bi araçta böyle bir durum yok, açıkçası banada çok saçma geliyor çünkü motor kulağını değiştirmek için epey bir uğraşıyor usta. Aks çıktıysa şansızman yağı kaçırmış olabilir bir ölçtürmeni tavsiye ederim...
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |