![]() |
|
206 katalizatör sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blazes06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2013 Saat 22:59 |
Merhaba arkadaşlar aracım 206 quiksilver son 1 haftadır aracımda catalitic convert fault hatası alıyorum. Stop edip tekrar marş yapıp yola devam ettiğim zaman sorun kalmıyor. Aracımda katalizatör yok ama hata veriyor ve poturdamaya başlayıp çekişi düşüyor nerdeyse hiç gitmeyecek gibi oluyor. Sizce sorun neyden olabilir.
|
|
![]() |
|
yasoo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
antipolution fault mu veriyor ?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam bu iki konuya göz atın, yazılanlara göre sorun bobinde.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8118&PN=1&title=catalytc-converter-fault-ve-antipollution-fault http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=10896&title=catalytic-converter-hatas |
|
![]() |
|
blazes06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Yolladığınız konuyu inceledim ve bugün aracı ustama götürdüm aracın ateşleme sisteminde herhangi bir arıza olmadığına pc bağlayıp baktı hatta bobini söküp başka bir bobinle daha denedi sonuç aynı... bugün evin önüne geldiğimde bşey fark ettim aracın manifotunda oksijen sensörünün olduğu yerde 10 cm yakın çatlak gördüm bu çatlak catalitic convert fault hatasını verebilir mi?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bilgisayara bağlayınca hatanın ne olduğu çıkmadımı?
|
|
![]() |
|
Yok sadece elektronik bölümüne girerek ordaki hatalara baktık orda da sadece abs sol ön teker kablo arızası vardı... oksijen sensörü arızalı olsaydı hata çıkardı elbette ama sensörde arıza yokki sadece sensörün bağlı olduğu yerden manifotta çatlak mevcut.
1- Araç çalışma sisteminde benzinde iken problem yok Lpg geçince hata veriyor...Mantıken araç lpg geçince hava akışını daha düşük tutması gerek ordaki çatlaktan dışarıya hava çıkarsa oksijen sensörü verimini anormal şekilde arttırması lazım bundan dolayı hata verip vermeyeceği kafa kurcalatıyor. Sabah bi egzoscuya gideceğim geçici çözüm olarak kaynak yaptırcam sorun ortadan kalkarsa bilgi paylaşımı yaparım. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Katalitik söküldüğü zaman genelde oksijen sensörleri arıza verir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |