![]() |
|
Arkadaşlar üzülerek 206 1.4 HDI X-LINE |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurullah48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurullah48
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2013 Saat 18:54 |
Arkadaşlar üzülerek satmak zorunda kaldım. Peugeot 206 1.4 HDI X-LINE aracım satılıktır. Sahibinden.com da ilan no: 113748533 hayırlı alış verişler...
|
|
desing nurull@h
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
allah hayırlı etsin kardeşim inşallah istediğin fiyata satarsın
![]() Düzenleyen samet2461 - 09 Şubat 2013 Saat 00:30 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşimm yanliş anlama ama üzülerek araç satilmaz.. yani o zaman alan kişi yanliş anlayabilir.. o yüzden hayirlisiyla demen daha yerinde..
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
aykut p. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
ya benim size sormak istediğim bişey var bende 2004 hdi x-line aldım,yolda gelirkenmi yoksa daha önce varmıydı bilmiyorum ama airbag lambası yandı,gelirken kolları düğmeleri falan kurcaladım ondan olabilirmi aceba?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
COM2000 sinyal kolunda sıkıntı olabilir. Değiştirmen gerekebilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |