![]() |
|
Kocaeli 307 (2003) için navigasyon ve vites topuzu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Draggar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2013 Saat 11:49 |
Arkadaşlar Öncelikle Herkase Merhaba,
İzmit'te oturuyorum.peugeot 307 xr 1.6 break aracıma navigasyon taktırmak istiyorum çünkü şu an aracımda hali hazırda kasetçalar mevcut. piranha encore modeli bütçeme uygun bir model ve bunu taktırmak istiyorum acaba bu arabamdaki teyp ve altındaki boşluğu otururmu eğer oturuyorsa kocaeli de bunu nerede yaptırabilirim. http://www.piranha.com.tr/product.php?product_id=199 bir diğer sorum vites topuzu hakkında, vites topuzunun plastiği çatladı ve bende topuzu değiştirmek istiyorum yeni 301'de kullanılan topuzlar çok hoşuma gitti. bunlarda 5 ileriymiş, bu benim aracıma uyarmı yada dışarıdan alacağım herhangi bir topuz arabaya uyarmı? http://www.velocityjournal.com/pictures/stk/544/50016.html |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla o ürünü takarım diyen çok olur aman dikkat. köseköy sanayide mert otogaz ses ve görüntü sistemleri arif usta var, ona danış :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23216&title=tamamen-kend%DD-yaptiim-307me-uygulamalar-%DDnceley%DDn
ben eski aracıma yapmıştım verdiğim linkten inceleyebilirsiniz çerçev olayını kendim çam ağacından zımparalayıp karbon ile kaplayarak yaptım orjinal gibi olmuştu.Bu cihazı takınca direksiyon kumandası çalışmıyordu onu da forumda basit bir devre ile nasıl yapılduığını yazmıştım.
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
Draggar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
@aziz, hocam mutlaka gideceğim belirttiğin yere teşekkür ederim, senin de dediğin gibi herkes takarım der ama kaş yaparken göz çıkarırlar, bunu bildiğim için önce forumlara bir yazayım dedim belli ki iyide etmişim. tekrar teşekkür ederim.
@alp2525, hocam seninde emeğine sağlık gerçekten uğraşmışsın ben çerçevesinin tam oturacağını düşünmüştüm ama demekki böyle bir ek parçaya ihtiyacım var, bende bunu yapabilirim ve çerçeve yaparsam seninki gibi karbon kaplayacağım, güzel olmuş ama tabi bunların hepsi el yatkınlığıda gerektiriyor. peki vitez topuzu hakkında fikirleriniz varmı şahsen 301'deki topuzu çok beğendim ve o da 5 ileriymiş, uyarmı acaba?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |