![]() |
|
bu 206 alınır mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2013 Saat 21:38 |
Biraz pahalı gibi ama önemli olan sonrası masraf çıkarmaması elde kalmaz satılır mutlaka alan birileri bulunur. |
|
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
|
![]() |
|
aykut p. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim inş. allah kimseye kaza bela vermesin,fotolarıda müsait bi zamanda yükleyeceğim
|
|
![]() |
|
aykut p. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
evet baktım ama boş boş baktım,an itibarı ile 206 sahibiyim,1.4 hdi x-line,arabanın değişen parçası yok motoruda iyi durumda,alır almaz 270 küsür km. yaptım (mecburiyetten yarın iş
e gitmek lazım :)bi sorun çıkmadı bunun yanında araba çok az yakıyo ile yakmıyo arası
|
|
![]() |
|
cihanpasam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
![]() ![]() ![]() ![]() |
vallahi üstad benim araçta 2000 roland garros tüp var 14000 e aldım gerçi kilometrem 145.000 ama şu an memnunum. geçenlerde ufak bir sorun çıkardı. marş kömürüne 120 tl sıkışmış. onu hallettik. şimdi marşa dokunmamla çalışması bir imansızın.:))) 16000 çok abicim. tüp de yokmuş. dizel mantıklı. şimdiden hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() |
|
evet klima manuel ve abs de bildiğim kadarıyla yok,teşekkür ederim yorum için yarın gidip bi ustaya göstericem sonucu yazarım iyi geceler..
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
sis farı bile yok :) x-line kesin, 2 hava yastığı ve klima başka bişey yok
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam ilandaki araba feline değil, o fiyata feline kimse vermez zaten, klimaya bakarsanız manuel klima Abs falanda işaretlememiş büyük ihitmalle x-line'dır o, iyi bir usta baksın motora turboya öyle özel bakılacak bişeyi yok.
|
|
![]() |
|
peki dizel araba alırken nelere dikkat etmem gerekiyor?bi tane buldum bayada almaya niyetlendim sizce nasıl
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-satilik-1.4-hdi-105472393/detay
|
|
![]() |
|
Hocam feline dizelin en full olanı yağmur far sensörü dijital klima abs 8 hava yastığı herşey var araçta
|
|
![]() |
|
bende öyle yaptım 2004 dizel buldum ''1.4 hdı feeline'' ama bu feeline hakkında bilgim yok pek,tutulan bi modelmidir? bide dizel araba almam gerekirken özellikle dikkat etmem gereken bi yer varmıdır?
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bu paraya şu marka alırsın diye başlıcaktım ama vazgeçtim :) Kmsi gerçi düşük ama yinede bence çok gibi lpg felan olsaydı bence biraz alınabilirligi vardı arakadaşlar haklı biraz daha ekleyip düşük model dizel bulabilirsin hiç gerek yok bulaşmaya
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
bilici04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
o parayı etmez kardeşim üstelik kaput değişimi var pahalı yani yukarda arkadaşın dediği gibi 2004-2005 dizeli alırsın 17-18 bine buna bu para verilmez hem model hem değişen kaput olayı var içi temiz olsa ne yazar elde kaldıktan sonra, yinede karar senin şimdiden hayırlı olsun
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
2000 model benzinli bir pejo'ya o para çok bence, 1-2 daha koyarsan dizel bile bulursun mesela benim araba :)
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Temiz bir araca benziyor ama,modeli çook düşük son sahibi olma şansın var
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
ya fiyat bence de çok ama adam pazarlık pek yapmam dedi,sizce ederi nedir peki bunun?
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 parça değişenli araç için fiyat fazla.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
bu arada arabanın içindeki koltuk derileri ve direksiyon derileri falan çok iyi durumda,arabayı henüz görmedim ama içime sindi gibi,sadece kaput olayı ve arka çamurluk kafamı karıştırdı bide fiyatta indirim yapmıycak gibi ve arabada tüpte yok
|
|
![]() |
|
arkadaşlar peugeot 206 1.6 roland garos almayı düşünüyorum,verebileceğim son fiyatta 16.000 civarı,bi tane buldum km. eğer orjinal ise 65.000 de falan,sahibi ön kaput ve ön çemurluk değişti dedi,bide arka çamurluk boyalı dedi..... bu h. sonu bi baktırıcam,sizin fikriniz nedir bununla ilg. araba ''http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bu-kadar-temizi-bulunmaz-65000-km-112574217/detay''
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |