![]() |
|
Motor soğukken gaz verince devir düşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2013 Saat 10:46 |
Bana ilginç gelen bir durum, aracı tanımadığımdan yorum da yapamıyorum. |
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imzandan gördügüm üzere araban lpg li böyle durumların aracın sogukken normal oldugunu duymuştum bence pek kafaya takma şunu dene birde aracı sabah çalıştır hareket etme bir 4 5 dk çalışsın bakalım yine aynı şey olucakmı.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bencede lpg den miş gibi gözüküyor.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Dediğin gibi pek üzerinde durmuyorum ama bir parçanın bozulmadan önceki belirtileri olabilir mi? diye aklıma takılıyor bazen. Normal olup olmadığından emin değilim.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Daha net bilgi veren olur illaki ama önemli bişey gibi durmuyo
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
moonlord ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Aradan zaman geçmiş ama yinede başkalarının işi görülür. Aynı problem bende de vardı. LPG enjektörleri değişince düzeldi.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
benım aracım değil bı tanıdığımın aracı benzınlıyken bır sorun yoktu lpg takıldı soğukken dedığınız gıbı yapmaya başladı aracınız lpg lıyse eğer lpgdendır buyuk ıhtımalle...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |