![]() |
|
ACİLL otomatik vitessss |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jackal67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2012 Konum: ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2013 Saat 01:19 |
Arkadaşlar aracım 2005 model 307 xt otomatik son 2 haftadan beri araç videş düşürürken 2 den 1 e sanki zor düşürüyor bazende devirde dalgalanma bazende stop olayı oluyor ama sadece 2 den 1 gecerken oluyor diğer viteslerde sıkıntı yok yükseltirkende hissettirmiyor lütfen yardımcı olun kastamonuda oturuyorum düzgün şanzımancı bulamadım ne yapmam gerekiyor NEDEN YAPABİLİR
|
|
2014 partner tepee
|
|
![]() |
|
jackal67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2012 Konum: ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar yardımcı olcak kimse yokmu başka neden stop eder otomatik araba egr valfi kirlenmiş olabilirmi öyle bişey duydum yorumlarınızı bekliyorum
|
|
2014 partner tepee
|
|
![]() |
|
kasırga16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kasırga16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum, stop etme olayının vitesle bir ilgisinin olmadığını düşünüyorum şayet, otomatik şanzuman problemin olduğunu düşünüyorsan bursadan bir usta önerebilirim
|
|
'Kötülüğü andıkça, kötülük yayılır.'
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |