![]() |
|
Hız Göstergeli Led Kol Saati :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2013 Saat 20:35 |
Selam arkadaşlar nette gezerken denk geldim, hoşuma gitti sizinle de paylaşmak istedim.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-hiz-tutkunlari-icin-hiz-gostergeli-led-saat-plus-hemen-kargo-113650110/detay ÖNEMLİ NOT: SATICI BEN DEĞİLİM, İLANLA ALAKAM YOKTUR. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ebay de yarı fiyata :D gerek yok
|
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Ben 1 ay kadar olmuştu ebaydan alalı bugün geldi baya değişik güzel bişi.Tabi sahibindende 70tlye satan insanın insanlığından şüphe ediyorum resmen sövdüm görünce.İnşallah böyle satıcıların hepsi batar!Benim aldığımlink bu:
Düzenleyen eray307 - 05 Şubat 2013 Saat 00:43 |
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Sanki arabanın hızını devrini gösteriyor 70 TL fiyat yazmışlar
|
|
![]() |
|
rdvnburton ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rdvnburton
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peugeot 206+ Urban Move 1.4 75LP(Lion Power:)
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
çok hoşmuş :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |