![]() |
|
marş sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2013 Saat 17:19 |
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha bide motor sıcak veya soğukken farketmez kardeşim bende öyle bazen sıcakken bazen sogukken yapyor ama genelde sıcakken ...
|
|
![]() |
|
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
aynı sorun bendede oldu kardeşim 206 2001 model insanın canını o kadar sıkıyorki en sonunda dayanamayıp sanayiye götürdüm marş dişlisi kaçırıyor dediler değiştirmek istedim 3 tane tamirci değiştirdim :) kimse cesaret edemedi çok kötü bi yerde marş dişlisi değiştirdikten sonra bi sorun çıkmadı kullanıyorum sağlıklı bi şekilde :) bi an önce bi oto elektirikcisinin yanına git işinde usta olsun :) dediğim gibi her babayiğit yapmıyor bunu :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
marş motorundan olsa hiç ses çıkmaz.tık der kalır.
pompadan şüpheleniyorsanız aracı direkt lpg de çalıştırın.her defasında sıkıntısız çalışırsa pompadan kaynaklaı bir durum olabilir. |
|
![]() |
|
yener38 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
dediğim gibi bu sorun sadece motor sıcakken oluyor.
marş veya pompa olsa motor soğukkende aynı sorun olmazmı
|
|
![]() |
|
jivang06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
benzin pompası sorunu bence ona baktır marşı 3 kere çalıştırmadan aç kapa yap sonra çalıştır düzelmez ise benzin pompası değişecek.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
büyük bi ihtimal marş motoruyla alakalıdır. baktırmakta fayda var.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
volan dişlisi sıyırıyor sanki
yada marşın öne çıkıp geri gelen parçası çalışmıyor. Acil Baktırın. |
|
![]() |
|
yener38 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Herkese merhabalar.,,,,benim aracın sorunu şöyle hemen anlatayım yardımlarınıza ihtiyacm var..
arac 2002 model 307 tript+lpg 110binde.. Motor sogukken marşda şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım fakat motor sıcakken marşa bastıgımda bazen marş almıyor ve metalik bir cuvvv :) gibi bir ses geliyor..Biraz ugraştıktan sonra zor güç çalışıyor.. Bugun ise 10 dk ugraştım çalışmadı mecburen 1 saat filan araçtan uzaklaştım oyalandım motor biraz soguyunca hiç bir sorunu yokmuş gibi çalıştı. Sorun ne olabilir aynı sorunu yaşayıp çözen varmı değerli yardımlarınıza ihtiyacım var..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |