![]() |
|
Debriyaj plakasi garantide mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Premiumpack ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Premiumpack
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2013 Saat 23:44 |
Merhaba
43.000 km de 2.el aldigim bu ayin sonunda garantisi bitecek olan 2011 pegeout tepee premium pack 1.6 tdi aracim 52.000 de suan ve bugun vites degistiremedim tas gibi olmustu debriyaj. Kontak kapaliyken 2.vitese atip araba calisir calismaz gaza basip yavas yavas servise gittim. Servisi, bu kilometrede normalde olmaz ama sanzimanin inmesi lazim yani debriyaj plakasi gitmis dedi 1000 tl istediler. Bi arkadas belli bir km kadar dayanmasi lazim dayanmazsa garantiye girebilir arastir bi dedi de garantiye giriyormu bu plaka... Atiyorum 60000 km olmadan bozulamaz bozuldugu icin garantiye girer gibi mantik varmi? Pazartesi araci alacam yardimci olurmusunuz? |
|
![]() |
|
Premiumpack ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Premiumpack
![]() ![]() ![]() ![]() |
Guncell
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet garanti kapsamindadir ancak 52bin kilometreyi garanti kapsami dahilinde tutacaklarini sanmiyorum. Ingiltere'de 20 bin mile yani yaklasik 32 bin kilometreye kadar garantisi var.
Sorununuz debriyaj balatasindan olmayabilir. Oncelikle farkli ustalarin goruslerini alin. Düzenleyen koliva - 03 Şubat 2013 Saat 09:56 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Premiumpack
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam
Yetkili teknik servise goturdum onlarin soyledigi buydu. Hatta ben servise yaklasirken baska bi araci testten getiren usta parktan sonra senin debriyaj gitmis dedi. Ulen uzaktan bakinca nasil anladin dedim guldu :) iceri gidip problemleri sayinca bana plaka gitmis sanziman inmesi lazim 1000 tl tutuyor diye geri donduler |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Servisin anlayışı şudur.Bir şey bozuksa tamamı değiştirilir,parça parça değişmez.Örneğin marş otomatiği bozulmuş aracın komple marş motorunu değiştirirler.
Debriyaj balatasının 50 binde bitmesi için aracın aşırı hor kullanılmış olması,sürekli patinaj çektirilmiş olması,sürekli yarım debriyaj kullanılmış olması gerekir. Garanti vardır ama yukarıda saydığım debriyaj balatasının ömrünün çabuk bitmesi için yapılması gerekenleri ne senin ne de önceki sahibinin yapmadığından emin olman lazım.Eminsen hakkını ara. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Debriyaj baskı ömrü tamamen kullanımla alakalıdır, 30 binde bitirende gürdüm 150 binde bitirende servisin garati kapsamına alacağını sanmıyorum, tavsiyem servis yerine güvenilir ustaları tercih etmeniz, orjinal parça konsunda sponsor firmamız Şahin peugeot ile ileşime gerebilirsiniz, işçilik ve orjinal debriyaj setiyle toplamda maximum 500 TL'ye halledebilirsiniz.
http://parcasor.sahinpeugeot.com/?@=new 0216 631 10 80 0533 301 88 06 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |