![]() |
|
Sorunlar bitmek bilmedi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2013 Saat 21:48 |
2. El araçta kural kardeş mutlaka ufak tefek masraf oluyor. Bende yeni aldım te tecrübe sahibi oluyorum sizler sayesinde 0 Araç alsan bile mutlaka ufak tefek sorunlar olur. Sonuçta aracı koruyup kollamak çok zor. Tabi yavaş yavaş acele etmeden eksiklerini gider. Ben öyle yapıyorum ilk önce önemli eksiklikleri giderip sonra zevkime göre yapacağım. |
|
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
|
![]() |
|
aykut p. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yorumları okuyunca içim rahatladı biraz,daha bugün 2. el aldım 2004 hdi x-line 206'mı ve yolda gelirken sanırım airbag lambası yanmaya başladı,bi moralim bozuldu.. neyse yinede baktırıcam ama umarım bi sorun yoktur çünkü alırken hiç airbag'leri kontrol ettirmek aklıma gelmedi :)
|
|
![]() |
|
cihanpasam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
![]() ![]() ![]() ![]() |
üstadlar hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Marş kömürüne 120 tl sıkışmış hallettik onu:) moralim düzeldi. Marşa dokunmamla çalışması bir namussuzun. şimdiki yaptırmam gereken airbag ışığı( normalde hiç sorun yoktu. memleketten gelirken bir yerde durdum az kestireyim dedim. koltuğu biraz sert geriye çektim. sonra yanıp sönmeye başladı.) devamlı yanıp sönüyor. sol hoparlörden gelen soğuk, bir de kapı gergileri. bunları halledince bir de akü çakarım yeni. sonra vergi gelir zaten. garros anamı ağlattın len.:)
|
|
![]() |
|
beatles ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2013 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
bu airbag sorunu demek bizde genetik eskisinden yenisine kdar hepsinde var benmde 2006 307 var aldgımdan beri airbag yanıp sönuyo makıneye soktuk beyninde sorun yok dediler vs.en son servıs koltukla cok oynuyosan kabloları koltugun altından geçtiği icin ondan yapıyo dediler 2 yıl oldu nerdeyse halada yapıyo pekde kafaya takılacak bı durum deil . ASIL sorun gazdan ayağımı çekınce araba frenlıyo sankı bırı arabayı arkadan çekiyo başına gelen varsa bi yardım edin dostlar .
Düzenleyen beatles - 10 Şubat 2013 Saat 22:08 |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Kardeşim maalesef pejodan mıdır yoksa ikinci elden midir bilmem ama sorun diyorsan bende de çok. Km sayacı arada bir çalışıyor, airbag ışığı yanıyor, hoparlör kısmından soğuk geliyor, şanzıman yağ kaçırıyor sıkıntı çok yavaş yavaş yaptırmaya çalışıyoruz imkanlar elverdiği ölçüde :)
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
aırbag lambası devamlımı yanıyor yoksa yanıp sönüyor mu?Benim 206 vardı onda da aynı sorun oldu.lamba devamlı yanıyordu..Eğer sinyal ünitesinde bir problem varsa aırbag lambası devamlı yanar .İstersen kontrol ettir kardeş..Benim başımdan böyle bir olay geçti..Bilgi vereyim dedim..
|
|
![]() |
|
cihanpasam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Az önce akü olayını hallettim. ama airbag sorunu bundan değilmiş bunu öğrenmiş oldum. ve usta dedi ki senin marşla ilgili bi zavazingo soketi çıkmış olabilir, gündüz gözüyle bakalım. ya yuvasından çıkmıştır, ya da soketi çıkmıştır dedi. canını sıkma masraf çıkarmaz dedi, sonuç: araç çalışmıyor. vurdurunca çalışıyor , anlamadım gitti. yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
benim aracımda 307 direksiyon yükseklik ayarı ile oynadığınızda airbag hatası veriyor ve ne tesadüftür araç çalışırken koltuğu bikaç kez ileri geri yaptığınızda da airbag hatası verebiliyor. sonra kendiliğinden sönüyor. sanırım airbag soketleri ile ilgili bir sorun.
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
merhaba,airbag lambaları eyer bır arıza kusur bır sey yoksa kesınlıkle aküden dolayı yanar. aynı sorun bende vardı. akü değişimi ile çözüldü. istersen arabana sağlam bir akü takarak test et. kapı sert açılınca kapı gergin bozulmus yahut kırılmıs olabılır.(kapı kasmadıysa) taktuk ses ondan yapar.gergi çok pahalı bır parca degıl yanılmıyorsam 50 tl gıbı fıyatı var.kendın bıle degıstırebılırsın. umarım sorunların buyuk degıldır. kazasız sürüşler.
|
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
benimde airbag yaniyordu elektronikçiye gidiyosun hallediolar:.
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Geçmiş Olsun Ben Aracı 2 Sene Önce Aldım Akü Baskı Balata Haricinde Bir Sorun Çıkarmadı ..
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
sonuçta baktığınız zaman 13 yaşında bi araba ve sizden önceki sahibinin araçı nasıl kullandığını bilmediğiniz için size bu sorunları çıkartması gayet normal ben arabamı 2006 yılında sıfır aldım bugüne kadar periyodik yağ bakımı hariç hiçbir arıza çıkarmadı bana.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
takacak birşey yok yahu bak keyfine benim araçta soğuk alıyor hoparlör kısmından felaket. sol kapının mandalı arızalı kademesi yok. yarım açılma yok tam acılıyor. sağ kapı mandalı çatır çutur ses cıkarıyor. takma ıvır zıvır şeyler. git güzel bi akü al. gittiğin yere airbag ısıgınıda göster.
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Hocam sonuçta 2nci el alıyorsun, böyle şeylerle canını sıkmaya değmez, yok kapıdan soğuk geliyor, (Yalıtım) akü zayıf,(Değişim) kapı kilidi manuel çalışmıyor,(içten yağla temizlet Toz toplamıştır) vs, bunlar çözülürde, airbag lambasını ayıralım durumdan, aküden olma ihtimali yok gibi nerdeyse, ama canını sıkmaya bile değmez,
loiz, Bozulmaz mı? valla aracın bozulmayacak bi şeyi varsa oda moralidir bence :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
pejo alıp sorunlarla arabasından soğuyan tek ben değilmişim demekki :)
90 model toyota aldım bir yıl sanayiye uğradığımı hatırlamıyorum.. honda aldım ha keza öyle.fiatta yine sanayiye gidiyoduk bol bol,da arkadaş ben bu pejo gibisini görmedim yaa.. arabanın silecek suyu motoru bozulurmu yaa.. |
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
Öncelikle herkese merhaba, Arkadaşlar yaklaşık 3-4 ay önce bir 2000 roland garros 206 almıştım. ama Aracı tanımaya başladıkça sorunları artmaya başladı. Büyük masraflı şeyler değil ama üzücü . akü zayıfmış, bugün şarja taktık , akü suyu da koyduk. 1 ay idare ederse yenisini alacağım. Bozcaada'da yaşıyorum haliyle rüzgar çok fazla. Ön sağ kapı birden rüzgarın etkisiyle sert açıldı, şimdi kapı açıldığında kaputa sürtüyor, kart kurt diye ses çıkarıyor teneke gibi. bir sorun bu , ikincisi airbag ışığı hala yanıp sönüyor, aküden olabilir mi bilmiyorum. sürücü kapısında bulunan hoparlörden araç seyir halindeyken bildiğin soğuk geliyor. rüzgar gibi soğuk geliyor. kapı kilidi tam bir fiyasko , aracın anahtarı sürücü kapısına girmiyor. (manuel olarak) anahtar otomatığınden açılıp kapanıyor ama manuel açılmıyor da kilitlenmiyor da. . . arabayı aldığımda çocuk gibi mutluydum, çok içime sinmişti, şimdi kapının önünde gördükçe sinirleniyorum. araca 1 ay sonra iyi bir bakım yaptıracağım . her şeyini yaptıracağım. yine beni üzerse benden uzak, yeni sahibine yakın olacak...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |