![]() |
|
Araçın altını vurdum... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2013 Saat 01:32 |
|||
arkadaşlar ben aracın altını vurdum sonra farkettim ki bişeyler akmış yani bi yerde durdum baktım sonra emin olmadım temiz bi yerde durdum gene baktım bu sefer gerçekten ayrı ayrı yerlerde 3 damla gördüm ve bayagıda vardı çarpma yı tam vitesin al tarafından yaptım yada biraz yanından cünkü öyle hissettim bilmiyorum ne kadar doğru ama sizce su mudur yağmıdır yoksa benzinmidir?
şunuda söyleyeyim ıslak olan yere elimi sürdüm kokladım bi koku alamadım ellerimi birbirine sürdüm yağmıdır diye yağda değildi su mudur acaba?
|
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Geçmiş olsun hocam, sabah bütün sıvıları kontrol edin (motor yağı, antifiriz, hidrolik yağı, direksiyon yağı) mazotda olabilir ama onun kontrolünü yapamazsınız eğer eksilen biri varsa tamamlayın ve akıntı devam ediyorsa mutlaka bi ustaya gösterin.
|
||||
![]() |
||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|||
geçmiş olsun radyatörden gelebilr mi acaba? yay var mı aracınızda?
|
||||
![]() |
||||
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
|||
Yay derken ? tam anlamadım benzin olcağını sanmam en azından kokusu olmazmı hocam ?
|
||||
![]() |
||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|||
benzin deposunu delmen zor anca cook sert carpman lazım tankı delmen icin ya sanzıman yagıdır ki su gibi diosun ya da radyator suyudur, arkadasın dedigi giibi yarın gunduz gozu hepsini kontrol et. yayın akan sıvıyla ilgisi yok, spor yay kullandıysan aracında yere yakınlastrır ve carpma riskin artar.
|
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
Silecek suyuda olabilir, tam olarak nerden damladığını belirtseniz daha iyi tahmin yürütülür.
|
||||
![]() |
||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|||
Bence sudur. Peugeot ların altı sağlam olur hiçbirşey olmuyor vur vur kolay kolay uzun yol aracı olduğundan alt ekipmanları demirin altında saklı kalıyor çoğu parçaları. aracı lifte kaldırıp kontrol edin yada bi kaldırıma çıkartıp altına girip dikkatlice bakın. en iyisi budur
Düzenleyen xMEGANx - 03 Şubat 2013 Saat 00:29 |
||||
![]() |
||||
|||
bende su olarak düşünüyorum ama emin değilim damlama nerden oluyor sanırsam motorun altından veya bi kaç santim gerisinden öyle düşünüyorum ben arabayaa herhangi bir yay arabayı alçaltma gibi işlemlerde bulunmadım aldığım günden beri aynı araba altına tam giremiyorum birazdan sanayiye gidicem orda bakalım ne dicekler ona göre size bilgi veririm arkadaşlar hepinize teşekkkür ederim ilgilendiğiniz için ....
|
||||
![]() |
||||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|||
Benim Hiç Bir Fikrim YOK Ama Altını Bende Vurdum 3 - 4 Kere Bieşy Olmadı :D :)
|
||||
![]() |
||||
|||
valla arkadaşlar korktuğum olmadı herhangi bi hasar yok egzozu vurmuşum motordan gelen bölümünü adam dedi sadece vurmuşsun bi sorun yok dedim bişeyler damladı yok diyor o sadece suymuş çarptım yer ıslaktı zaten çamurdu ordan kaynaklanmış allahtan kötü bişi çıkmadı valla yedim bitirdim kendimi :)
|
||||
![]() |
||||
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
|||
Peugeot ların altı sağlam mı olur hocam !! :) ahh keşke, okulların önüne konulan tümsekler vardır ya hani artık onları 5 cm yüksekliğinde ve genelde 1 m genişliğinde yapıyorlar, 30 km hızla girdim araba resmen dağıldı her yerinden ses geliyor |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Heyy maşallah zaten yollarda en çok rastladığım şey şu tümseklerdir bubi tuzakları gibi ne zaman nerde çıkacağı ne yapacağı belli değil geçmiş olsun baktırdın mı arabaya?
|
||||
![]() |
||||
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
|||
Hocam ertesi gün soluğu serviste aldım altına falan baktırdım ancak hiç bir sorun olmadığını söylediler , göğüsten gelen sesi çözemediler 206 ların hepsinde varmş mış.. :) |
||||
|
||||
![]() |
||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|||
Hocam kendi ağzınla söyledin baktırdın sorun olmadığını söylemişler. Peugeotların en güvendiğim noktalarından birisi alt tarafıdır. bi VW le bi Opel le vur altı birde Peugeot la vur bakalım. Peugeot gibi birde mercedes lerin alt ekipmanları gömülüdür içeri.. Geçen arabaya değil geçirecek adama bakarım bu durumlarda ;)
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |