![]() |
|
96model 306 XT alınırmı? ACİL... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2013 Saat 12:36 |
Konuyu 1hafta önce açmışsın..Son durum nedir bilemiyorum...Temiz bakımlı olduktan sonra Alınır niye alınmasın ki?
|
|
![]() |
|
marazi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar arkadaşlar,
Ben arabamı değiştirecektim bir hafta kadar önce az yakar dediler uno tipo gibi araçlara baktım. Alacaktımda sonra bizim bi tanıdıkta peugeot 306 XT satıyor acil şekilde. Araç 1996 model peugeot 306 XT 185 binde Eliyüzü düzgün, kazasız boyasız, hoş duruyor yani, H. Direksiyon, klima, ön camlar otomatik falan özellikleri var. Aciliyet nedeniyle 8500 tl istiyor. Acaba araç alınırmı, alsam parçasını bulabilirmiyim ve parça fiyatları nasıldır. Birde satmak istersem piyasası nasıl acaba, şahin kadar beklemiyorum ama komple elimde patlarmı. Alan kullanan bilen varsa beni aydınlatırsa sevinirim, Teşekkürler, iyi geceler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |