![]() |
|
DİREKSİYON SİMİDİ.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2013 Saat 11:51 |
Arkadaşlar direksiyon simidim yıpranmış tekrar kaplaması filan oluyormuş maliyeti nasıl olur kayseride önerebileceğiniz yerler vamı?
|
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Direksiyon kaplama fiyatları 150-200 TL arasında, forumda deri boyasıyla boyayan arkadaşlar var, alttaki konuya bi göz atın.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26267&title=deri-direksiyon-boyama-resimli |
|
![]() |
|
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel fikir :) bunu deneyip kullanmak lazım baktın olmuyo akıyo boya.. o zaman kaplatırız :)
|
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
çıkma ya da sıfır direksiyon simidi ücretleri nedir arkadaşlar fikri olan var mı?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
kaplama ışı tuzlu oluyor 100 TL den aşağıya kaplayan bulamazsınız geçme kılıflarda çok şişkin duruyor ama çok kötü durumdaysa 100 TL vermekten ıyıdır .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
resmini paylaşayım : |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
100 liraya ben anlaştım kaplatacam gittiğimde bi 106nın direksiyonu kaplıyodu tamda işcilik on numara. Namını duyup gittim zaten
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
ben bugün boyamı ve verniğimi aldım. bi ara denicem nasıl olcak bakalım.
|
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
kaplama dediğiniz nsıl yapılıyor? deri maske gibi giydirme mi yapıyorlar dikiş diker gibi? benimki mat değil parlağımsı deri direksiyon simitlerinden. peugeot partner 2005.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
ben böyle yapmıştım biraz zor ama sıfır gibi olmuştu
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Vallahi helal güzel olmuş yani aynısını yapıyolar zaten. Ankarada önerebileceğim yer var yapamıyorsanda bi arar fiyat alırsın ama cidden güzel işciliği var |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |