![]() |
|
206-307 (1,4 hdi debriyaj seti- triger işçiliği) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2013 Saat 09:52 |
Araçlarımız yaşlandıkça bazı önemli parçaların da değişmesi gerekiyor. 206 ve 307 nin dizel versiyonlarını kullanıp debriyaj seti ve trigerini değiştiren arkadaşlar işçilik kısmına ortalama ne kadar ödediniz? Ankara da tavsiye edebileceğiniz usta var mıdır? Yetkili servislere bayılmak istemiyorum da :)
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende esnafım sanayide.
tanıdık arkadaşlarım var isterseniz. |
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mümkünse fransız markaları çalışan iyi işçilik çıkartan ustalara yönlendirirseniz memnun olurum. ortalama nedir işçilik maliyeti? bi fikriniz var mı?
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben Vatan Peugeot'tan 175 lira işçilik almıştım ama daha yaptırmadım kışın çıkmasını bekliyorum
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında ben de beklemeyi düşünüyorum da debriyaj takılmaya başladı o bni fazla beklemeye niyetli değil gibi görünüyo :) 110000 de aracım...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |