![]() |
|
Canınız Sıkıldığında Neler Yaparsınız |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2013 Saat 00:03 |
|
Evde otururken canınız sıkıldı birşeyler yapıp sıkıntıyı atmak lazım neler yaparsınız ?
Düzenleyen mekanuaes - 01 Şubat 2013 Saat 00:03 |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
en son canım sıkıldığında anakartı yakmıştım. uzaktan kumanda ile çalışan bilgisayar yapma peşindeydim
![]() |
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende dün Mutfak penceresine sineklik takıcam diye pimapeni matkapla delerken camı çatlattım :)
|
||
![]() |
||
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
|
geçmiş olsun :)
arabamı temizlerim :)
|
||
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
||
![]() |
||
gecegöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
|
Canım sıkıldıgında genelde ASLANı alır bir kac istanbul turu atarım,,,
HHHaaaaaaaaaaa bu arada okadar can sıkkınken arada sataşanlarını tozunu kaldırırım... Malum ASLAN böyle yolda kendine hareket yapanları hiç sevvmezzz..
![]() Düzenleyen gecegöz - 01 Şubat 2013 Saat 08:47 |
||
![]() |
||
gecegöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
|
Güzel hemşerim buda bir alternatif... Madem böyle işler yapıyorsun şu bizim ASLANada el at Fransız abiler nedense sag camı tam otomatik yapmamışlar...
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
maşallah arkadaşlar güzel cevaplar geliyo :D
|
||
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
birazdan dalacam o işlerede
|
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
NTV Spor veya program yazarım. Ama canımın sıkılmaya pek vakti olmadığı için pek birşey söyleyemeyeceğim
![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Önceden canım sıkılınca sürekli bişeyler yerdim :) ama 7 aydır diyetteyim şimdi öle sıkılmaya devam ediyor.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Abi bi diyette bana lazım yaa ![]() Genelde yabancı dizi izlerim. Hava iyi olursa aracımı temizlerim. Evde yapacak iş yoksa elektronikle uğraşırım. Bu ara arduino ya sardım çok eğlenceli arabaya yine bişiler yapasım var. |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
COD veya MOH oynarım :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Boy ve kilo kaç Ali? |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
1.77 ye 98 ![]() |
||
![]() |
||
|
Evet Ali diyet lazmımmış sanada, bende 1.74'e 107.4 Kiloydum, çok sıkı bi diyetle 6 ayda 70 Kiloya düştüm, 1 aydırda korumaya çalışıyorum. |
||
![]() |
||
|
Bu konu hakkıdna görüşelim bi abi mesai bitti eve kaçıyımda ![]() |
||
![]() |
||
|
Tamam Ali :) |
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
Serco Sen Onu Direk Buraya Yaz Bence :D
|
||
![]() |
||
|
Hocam yazacak pek bişeyde yok aslında, sabahları uyanınca 1 bardak süt, öğle bi kase yoğurt yada elma, akşamda 1 tabak sebze yemeği ve salata, biraz zor oluyor ama ilk ay tam 11 kilo verdim. Şeker ve ekmek hiç yok, tuz minimum seviyede, bol su içmek gerekiyor ben su içemediğim için bol maden suyu içiyorum. Bişey yemeden önce ambalajdaki kalori miktarına mutlaka bakın, Aldığınız kalori yaktığınız kaloriden az olacak mantık bu :) |
||
![]() |
||
|
peki bunun tam tersini uygularsam kilo alırmıyım ben serkan abi :)
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |