![]() |
|
206 koltuk ayar kolu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2013 Saat 23:47 |
Merhabalar arkadaşlar, 206 model araçlarımızın koltuklarının yanında duran koltugun sırt bolumunu ayarlayan kolu hangi anahtar açabilir bilen birisnin bilgisine ihtiyacım vardı
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş benimki çekince çıkıyor vidası var mı görünüyo mu
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
benim arabada da o sırt ayarlama iç taraflarda araba tek kapı.
dış taraflara takabiliyormuyuz. |
|
![]() |
|
bilalbaloglu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilalbaloglu
aynen kardeşim koltuğun yan alt tarafında benimkide çekince çıkıyo : )
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde araba tek kapılı, ama bu gun baktı vidalı ve koltuların iki tarafında da var beraber hareket ediyorlar, tornavida girisi yok sanırım L anahtarı açıyor
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
ben diğer tarafa baktım ama nasıl takıcam kolu göremedim.
|
|
![]() |
|
yanlıs anlamadıysam senin aracında sırt ayar kolları el fireni tarafında, sen onları kapı taraflarına mı almak istiyorsun. bende iki koltukta iki tarafında da var ve her bir koltuktaki kol beraber hareket ediyor. ben el bireni bolgesindekileri sokmek istiyorum koltuk arasına bisiler koyuyorum zaten dar bir de o kollar iyice zorlastırıyor |
|
![]() |
|
Feyribas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Kollari sokemediyseniz koltuklarin yerlerini deistirin. Bende daha onceden tek kapi 206 vardi oyle yapmistim...
|
|
![]() |
|
arkadaş güzel önermiş, en son çare denersiniz |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
ama arabaya benden başka birileride inip biniyo yaşlı oluyo
onlar yapamayabilir. o yüzden 2 tarafada lazım. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |