![]() |
|
Hoperlör Değiştirmek istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2013 Saat 01:17 |
|
Arkadaşlar ben size bi kaç şey sormak istiyorum bende 206 var ve hoperlörleri sağlıklı değil araba sağa-sola döndüğünde seste kesilme oluyor ve takır tukur ses çıkarıyor ben hoperlöörü değiştirmek istiyorum fakat bana toplam maliyet işçilikle beraber ne kadar tutabilir ve hangi marka almamı tavsiye edersiniz ?
|
||
![]() |
||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hoparlör markasına göre değişiyor
size bağlı 60 lira sony - jameson 35 lira gibi ön arka alınca 100 civarına malzeme olur + işçilik
|
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
Benimde ön hoparlör patlamış heralde değişmeyi düşünüyorum. 16 cm lik mi alacağım birde fiyat performans açısından hangi markayı önerirsiniz?
|
||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Önler 16 cm arkalar 13 cm ama performans konusunda bilgim yok
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
ne çok iyi ne de sizi üzecek olan pioneer'dır, çok çok pahalı değiller ama piyasadaki ucuz hoparlörleri görünce bunlar pahalı gelebilir. Arkaya 2 tane 13lük 70tl ye almıştım, kendim taktım
|
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
3 yollu olanlardan en yüksek rms'e sahip olanı al. sony-jbl-pioneer-hertz-alpine iyidir.
piranha-navitech-jvc daha alt kalitededir.
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
barutcu17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barutcu17
|
hoparlor ölçüleri 307 ve 206 nın aynı heralde dimi
|
||
PEUGEOT 307 1.4 HDİ XR 16 VL 070
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
önler 16 cm arkalar 13 cm coaxial hoparlör almalısınız.
|
||
![]() |
||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
|
aynı sorun bende de vardı 1çift pioner 17cm 200wat hoperlör aldım 54tl aldım kendim taktım.
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
![]() |
||
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
|
ben kendim takamam yani uğraşırsam takarım ama hoperlöre yazık :) takabilcek akraba eş dost tanıdık var benim sadece arka hoperlörlerde sorun var pioneri öneriyormusun peki? |
||
![]() |
||
|
eyw teşekkür ederim :)
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
peki size soyle bisi sorayım ben de arka hoparlorlerimden memnun deilim yalnız aracımda bas anfidi ve bassım var, yani arka hoperloru desteklemiyor. teyibimin besliyebilecegi bir hoparlor olarak yine ppiooner mi diyorsunuz?
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
mesela 13cm pioner da iki model buldum su an biri tek yollu 130 wt 40 TL, digeri ise cift yollu mid ve tiz diyor 220 wt 90 tl ikiside olur mu bana, ne farkları var teyp kaldırır mı?
|
||
![]() |
||
|
valla henüz alamadım ama günden güne hoperlorden gelen ses beni çıldırtıyor :) müzik dinleme şevkim kaçtı
|
||
![]() |
||
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
|
Bende arka hoparlörleri değiştirecektim fakat bir vidayı söktükten sonra yan kısmı çıkartamadım. Tırnak vs varsa kırmamak içinde zorlamak istemedim. Şimdi geldim araştırıyorum nasıl sökülür videosu var mı diye.
Düzenleme: İlgili başlıkları buldum not olarak ekliyorum. Video 207 ama mantık aynı Düzenleyen Bursat - 05 Mart 2013 Saat 16:36 |
||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
||
![]() |
||
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
|
Kapıyı söktüm ama tüm klipsler kırıldı. Yavaş çıkarmak ile alakası olmadığını da anladım. Çünkü benim modeldeki 307'lerin klips giriş sistemi karışık koyulmuş. Vidayı söktükten sonra konsolu yukarı çekip çıkarmanız yeterli olmalı ama klips girişleri farklı olduğu için yapamıyorsunuz. Biri sağa biri sola biri yukarı biri aşağı doğru girişlerden oluşuyor.
50 kuruşa yeni klipsler alarak değiştirdim fakat ne zaman açılması gerekiyorsa yine aynı olayı yaşayacağım sanırım. İşin özeti çıkarması zahmetli ama montaj kısmı zevkli ^^
|
||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
Bende bugün ön kısımdaki hoparlörü değiştim patlaktı biri. Uygun fiyatlı bir ürün almayı tercih ettim. (Goldmaster 4 Yollu 500W 30TL ) Kapıyı sökme işlemi biraz zor oldu birkaç klipsi de kırdık biraz kaba kuvvetin ölçüsünü kaçırdık sanırım :) Sonuç olarak emeğimize değdi ama ben 16 cm lik hoparlör almıştım fakat 16,5 cm alınırsa yuvasına tam oturur diye düşünüyorum.
|
||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |