![]() |
|
KİLİT SİSTEMİ HK. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2013 Saat 17:34 |
Merhaba Arkadaşlar
Merak ettiğim bir konu var. Aracın içine binip hareket ettik sonra kapıların kendiliğinden kitlenmesi için ne yapmam lazım. Araç üzerinde orjinal merkezi kilit var. Bagaja değerli bir şey koymaya çekiniyorum. Kırmızı ışıkta beklerken adamın biri gelse bagajdan eşyamı alıp kaçsa al başına bela. Bununla ilgili türlü senaryolar üretilebilir. Ben adamın peşine koşsam belki başka bir arkadaşı da arabayı alıp gidecek vs. vs. :) Araç 206 QUİKSİLVER / 2005 Model.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O sistem 2006 model ve üzeri 206'larda standart var, bazı alarmlarda o özellik mevcut 95 model broadwaya taktırdığım alarmda vardı, alarm taktırarak çözebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 2006 feline 206 var, ama böyle bir özellik yok.. ???????
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam 4'lüleri yaktığınız düğme tekmi yoksa yanında merkezi kilit düğmesi varmı?
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merkezi kilit düğmesine 5 sn basılı tut
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
pekala aracı anahtarla kitledikten sonra merkezi kilit ışığının yanıp sönmesi ne anlama geliyor? önceden böyle birşey yoktu neyi değiştirdim bilmiyorum artık araç kitlenince içerde yanıp sönmeye başlıyor?
Düzenleyen leffe - 31 Ocak 2013 Saat 09:31 |
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
dışarıdan aracı kilitlediğin zaman o ışığın yanması normal. daha önce yanmıyosa bilemem. ama içerden kilit düğmen varsa, aracın hareket halindeyken 5sn klit düğmesine baslı tut ''donkk'' diye bi ses geliyo ve aracın hareket haline geçicince otomatik kapılar kilitleniyor.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
eğer üstteki arkadaşın söylediklerini dener ve yapamazsanız , bu işlemi manuel olarak kendiniz aracınızla her hareket edişte merkezi kilit tuşuna bir kez basarak aktif hale getirebilirsiniz.merkezi kilit tuşu kırmızı yandığı zamanlar aracınız dışarıdan bagaj dahil açılamaz ancak içeriden açılır.
|
|
![]() |
|
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
tuşa 5sn basılı tuttum hareket halindeyken ama bir tepki vermedi. demekki benimkinde belli bir hıza gelindiğinde otomatik kitleme yok. manuel kitliyorum. |
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |