![]() |
|
307 aydınlatma grubu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 Saat 22:52 |
merhaba öncelikle arabamla bi kaç aydır ilgilenmiyodum satacam diye artık satmaktan vaz geçtim sıkıntılarımı aştım ve aracımdaki aydınlatma grubunu değiştirmek istiyorum alacağım malzemeler
1) amerikan park sinyal modülü 2) H7 beyaz helojen ampül 3) H1 8000 k xenon kit 4) t10 dipsiz turuncu park ampülü 5) H1 Sarı JDM Far 3000 K Ampül öncelikle bir numaralı yere satılan bu modüllerden alıp bağlamayı düşünüyorum fakat far arkasında takılı olan kablo soketinde hangi kablolara bağlanması gerekiyor bilgisi olan varmı yukarıdaki resimler modül ve kablo soketine ait 2. olarak 2 numaralı H7 kısa fara aşağıdaki ürüne benzer ampül takmayı düşünüyorum 3. olarak şuan kullandığım sis farları normal helojen H1 ampül fakat ben sis farlarını sadece gündüz güzel bi görüntü verdiği için kullanıyorum ve buraya H1 8000 k xenon kit takmayı düşünüyorum sis farını kullanış şeklim 4. olarak park ampüllerini turuncu kullanıyorum fakat ben bu ampüllerin moda olmaya başladığında uzun internet araştırmalarının sonucunda ucuz yollu bulup almıştım ve hafiften sararmaya başladı ve bunları yenisi ile değiştirmeyi düşünüyorum şuan fiyatları yarı yarıya düşmüş 5. olarak H1 uzun farlarda mavi kablı ampül kullanıyorum bunu sarı kablı turuncu yanan h1 ampülle değiştirmeyi düşünüyorum düşüncelerinizi önerilerinizi yapmam gerekenleri aklınıza gelenleri söylemenizi bekliyorum biraz fiyat araştırması yaptım ortalama 100 tl civarı tutuyor (bazı parcalar bende var
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsi beraber yandığında renk tayfı oluşacak galiba
![]() |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
ayrı ayrı güzel olur ama hepsini beraber sadece uzun yolda yakarım gibime geliyor
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bu son resimdeki sarı yanan sis farıysa... bayaaa iimiş
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
orjınallerı taktıgım icin, angel dusunursen satabılırım..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
http://www.modifiye.com.tr/tuning/2747-200-Junyan-Peugeot-307-Siyah-01-06-Angel-Eyes-Far.aspx
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam nedir istediğin fiyat
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |