![]() |
|
307 1.4 hdi enjektör |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
technodex ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: IZMIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı technodex
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 Saat 16:00 |
Merhaba Ardaşlar araç 1 senedir bende, 2500-3000 devir arası şakırdama sesi geliyor, enjektör sesi dediler, bir türlü baktırmadım, aracın gidişinden çekişinde bir sorun yok, nedir nasıl giderilir kaça maal olur daha önce başına gelen varmıdır. ?
Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bildiğim kadarıyla enjeksiyonları söktürcen tabi kaynamamışsa, kaynamışsa bedel artıyor. sonra enjeksiyon tamir takımı alcan ne kadar olduğunu bilmiyorum. usta tamir edicek falan filan. gidişinde anlaşılamıyan güç kaybı oluyor. yaptırdıktan sonra anlıyosun. bide yakıtın azalıyor. ben 400 yaptırdım enjeksiyonlar söküldü. artık keçesimi, pulumu, contasımı o değişti. şıkırtı gitti.
tabi ben şıkırdıyo diye gitmedim ustaya, aracın motorundan buhar dumanı çıkıyodu hafif hafif. o gene enjeksiyonlardan motorun dışına mazot sızıyomuş. o ara hepsi halloldu.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
technodex ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: IZMIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı technodex
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgi için teşekkürler hocam.
Peki bu işi izmirde yapacak olan servis tamirci tavsiyesi varmıdır arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
1 ay once ayni islemi ankarada seckin pompada yaptirdim aracin gidisi duzeldi insan anlsmiyor ama yakit artip performand dusuyor enjektor kacaklarinda ayrica kaynamadan taptirin masraf buyur yoksa
|
|
2004 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı technodex
Tekrar selam arkadaşlar, geçen gün aracı dizel popma servisine götürdüm bosch yetkili servis,aracı bilgisayara bağlayıp baktılar, enjektör değerlerinin normal olduğunu, yinede popmpa ve enjektörlere bakmak gerektiğini söylediler. popmanın 2 kere basınç hatası keydettiğini söylediler, tahmini 500tl ile 1600 tl gibi geniş bir aralık bıraktılar, ne yapacağıma karar veremedim, varmıdır böyle bir sorunu tecrübe eden?..
Teşk.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |