![]() |
|
Bursa'dan özel servis tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 Saat 00:23 |
Merhabalar arkadaşlar. Bursa'dan adam gibi Peugeot'tan anlayan bir özel servis veya tanıdık usta vs önerebilirmisiniz.
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba, ben yetkili serviste çalıştım izmir yolunda. yardımcı olunacak bir husus var ise elimden gelen bir durum servisten tanıdıklar var. sorun nedir kardeşim?
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim. Problemim şu, aracım eskisi gibi seri değil. 1.4 araçlardan daha yavaş hızlanıyor. Ayrıca fazla da yakmaya başladı. Bursa'da bilindik bir usta var sanayide, uzun zamandır ona giderim. Egr valfi arızalı dedi, peki dedim değiştirelim o zaman. Tam iki ay oldu hala parça gelmedi. Telefonda da başından savar gibi konuşmaya başladı, o yüzden artık o ustaya gitmem. Bazı arkadaşlar manifold temizliği öneriyorlardı, onu yapalım dedim, internetten duyup duyup geliyorsun, katalizörlü araç bu, manifold dolmaz dedi. Ama Üniversitede Otomotiv bölümünde okuyan arkadaşlarım tam tersini söylüyorlar, ayrıca 2008 model bir focusun manifold temizliğinin fotoğraflarını gördüm, resmen kömür madeni gibiydi. O yüzden bu ustaya güvenemiyorum. Neyse, lafı çok uzattım :) lafın özü, araç seri değil ve çok yakıyor, ne yapabilirim ??
![]() |
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendi deneyimlerimle söylüyorum, bence aracın cihaza bağlanması gerekiyor. arıza tespiti ve en önemlisi uzman tarafından yol testi yapılması gerekiyor. aracın arıza tespiti yapılmalı. bu tarz kronikleşmiş problemler için kulaktan duyma bilgiler yerine yetkili serviste göz atılmalı. mal canın yongası. güvenemediğin tamircilere canını teslim etme derim :) eğer imkanın var ise kesinlikle servise bi uğra derim. izmir yolunda peugeot servisi var. eğer giderim der isen seni servis müdürüne yönlendireceğim. emin ol yardımcı olacaktır. saygılar.. |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Feyribas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim ustam var. Tavsiye edebilirim... İsinin ehlidir...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |