![]() |
|
Peugeot 307-Ayak Aydınlatma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2013 Saat 18:07 |
Proje Adı : || Peugeot 307 Ayak Aydınlatma
Proje Yapımcısı : || fexzi - Fevzi KARAMAN Yapılan Araç Marka / model / yıl : || Peugeot / 307 / 2004 Projenin Konumu: || İç Detay Kullanılan Malzemeler: || Warm Light (Ilık beyaz) şerit led,tedbir amaçlı direnç,yeterli miktarda kablo,yan keski,pense,elektrik bandı. Yapılışı : || Araç tepe lambasından gelen artı ve eksiyi tespit edip ( gecikmeli sönen kısım ) sağ ve sol direklerden sürücü ve yolcu kısmına ardından aynı istikamet ile arka koltukların uygun yerlerine kablolarımızı çekiyoruz,hazırladığımız ledleri uygulama yapacağımız alanlara tespit edildiği gibi montajını yapıyoruz,iş bitiminde ise olup olmadığına dair fikirlerimizi paylaşıyoruz. |
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel olmuş, karanlıkta yere bişey düşürünce bulmak kolay olur :)
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Teşekkürler :) görüntü olarakta çok hoş oldu.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
sarı daha hoş olmuş..
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Çok beğendim çok hoş olmuş gerçekten çok ustalık gerektiren bir hareket. Tebrik ederim :)
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kendi arabamda turuncu kullanıyorum tepe lambalarınıda turuncu yaptım hem göz almıyo hemde şık duruyo en kısa zamanda fotoları eklerım ben 2011 yılında ilk arabamada yapmıştım ama ona beyaz ve her ayağa 6 led kullanmıştım şimdikine ise turuncu 9 led kullandım yapacak olan arkadaşlara tavsıyem çok led kullanmayın çirkin duruyo loş bi ışık versin yeter diyenlerdenim ben parlayınca bişeye benzemiyo hem alt parlayınca tepe lambası aydınlatmıyo sanki
|
|
![]() |
|
Teşekkürler
![]() |
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Çok beğendim elinize sağlık
![]() |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
arabada en çok istediğim şeylerden çok güzel olmuş ama bence sarı ışık daha sade ve hoş olmuş
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
sarı hoş olmuş
orginal gibi. |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
güzel olmuş eline sağlık..
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
Teşekkürler arkadaşlar.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |