![]() |
|
canımı sıkan sinyal problemi(çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2013 Saat 23:55 |
Sabah kaltım ve aracıma bindim, bi türlü çalışmadı, aklıma ilk sigortalar geldi çünkü tüp göstergesi ışıkları hiç yanmıyordu sonra sigortaları kontrol ettim, bi sigorta atıktı değiştirdim araç çalıştı ve sinyal kendi kendine yanmadı tüm gün hadi hayırlısı.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinyallerde seri yanip sonme durumunu sakın hava sicakligina siyaset gundemi vs olaylara baglamayin elektirik sistemiyle alakali sorun oldugunu belirtir.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Benim araçta da böyle bir sorun var, sağ sinyal kendisi yanıyor arada bildiğiniz yanıyor yani kendi kendine ve ben tersine müdehale etmedikçe devam ediyor yanmaya. söküp bakarım oksit erime vs için, ama bu sıkıntı sinyal kolundan da olabilir mi?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Slm. Buna benzer bende de sorun var. 6' lı park ampüller düzensiz yanıp sönüyor. yani hepsinin aynı anda yanıp söneceğine ön yan ve arkalar farklı anlarda yanıp sönüyor.
Benim bacanak yan ampülleri 4'lü beyaz led ile değiştirdi. Sanırım diğerlerini olduğu gibi bıraktı. Bu senkron bozukluğu ondan mıdır? :) |
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim sorunu çözdüm. boş bir vaktimde sinyali söktüm arkasındaki fişi çıkarmaya çalıştım gelmedi zorladım çıktı bir baktım şase kablosunun olduğu yer kararmış ark yapmış plastiği hafiften erimiş.temizledim kontak spreyi sıktım taktım şu an sıkıntı yok canavar gibi oldu
![]() |
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
aynı sıkıntı bende de var, sinyal kafasına göre bir hızlı yanıyor bazen yavaş yanıyor. Sinyal ampullerini yerinden çıkarım duy kısmındaki oksitlenmeyi temizlediğimde herşey normale dönüyor sonra havalar soğuduğunda yine aynı sorun ben kafaya takmıyorum sinyaller atarlı görünüyor sinirli havası veriyor =)
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
aracınızda amerikan park modülü varsa onlardanda kaynaklanabiliyo
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
sigorta tablasını kontrol edin. değerinden yüksek sigorta takılı mı? birde ampul yuva tablasının diplerine bakın..eğer hiç bir sorun yok ise arkadaşların dediği gibi havaların ısınmasını bekleyin :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
abicim yanıp yanıp sönmesinin tek sebebi ampüllerin birinin patlak olması belki bir ihtimal kaçak olması. bu sorun değil Fabrikasyon bir özellik. Sistem lambalardan birinde sorun algıladığında hızlı hızlı uyarıyor sizi.
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
aynı sorun bende de var sağ arka stop muzık sıstemı acık olunca yane bas vurunca sınyalım hızlı calısıyor ama kapalı veya kısık oldugunda normal çalısıyor yane far veya duy kısmıyla alakalı bence :) gevseklıkte olabılır
|
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
nazar değdi soranlara hiç arıza çıkarmadı diyordum alındığından beri, basit bir çözümü vardır inşallah.soğuk havalarla ilgisi olabilir sıcak kanlı bizim araçlar
![]() |
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
soğuklarda pejolar kafayı yiyor hiç birşeyi değiştirme havalar düzelince düzelir benimde bagaj kafasına göre açılıyor:)yazın hiç bir problem yok
|
|
2006 Peugeot 307 1.4 comfort
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
sinyallerin yanıp sönme hızını ayarlayan flaşör diye bişey var sorun orda olabilir. ama aracın neresınde dersen bilemem..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Degistirdiginiz ampuller ayni degerlerde miydi? Bu sorunun baska bir aciklamasi yok. Sinyali acik tutun ve birisi iceride otururken siz sinyal lambalariyla oynayin. Eger hizli yanip sonmeye basliyor ise orada bir sorun vardir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
koliva cevabın için sağol dediğin gibi ampulleri kontrol ettim yuvaları temizledim oksitlenme yoktu ampuller sağlam ve yeni osram aldım.ön,çamurluk ve arka ampuller çalışıyor hızlı hızlı .sol tarafta sıkıntı yok. acaba başka neden yapabilir.
Düzenleyen oguzhan53 - 27 Ocak 2013 Saat 14:04 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hizli yanip sondugu zaman mutlaka o tarafin sinyal lambalarindan bir tanesi yanmiyordur. O yanmayani bulmaniz gerek once. Kuvvetle muhtemel ampul yuvalarinda bir gevseklik ya da oksitlenme vardir. Yanmayani bulduktan sonra detayli olarak inceleyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
iyi günler sevgili peugeot turkey ailesi, aracımda sağ sinyal verdiğim zaman sinyal hızlı yanıp sönüyor bir ara normale dönüp tekrar hızlanıyor. ampulden şüphelenip ön ve arka ampulleri yenileriyle değiştirdim gene sorunum devam ediyor(ampuller yanıp sönüyor) acaba neden böyle bir sorun yapar.servise gitmelimiyim yoksa ben çözebilirmiyim? şimdiden yardımcı olucak arkadaşlara teşekkür ederim.
Düzenleyen oguzhan53 - 05 Şubat 2013 Saat 20:46 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |