![]() |
|
Yokuş çıkarken STOP Yazısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2013 Saat 10:12 |
Merhaba Arkadaşlar.
Evimin sokağa girmeden çok dik bir yokuş var orayı çıkarken, yokuşu bitirene kadar tek bip sesiyle beraber iki kere STOP uyarısı aldım ve hemen söndü. Böyle bir sorunla karşılaşan daha önce oldu mu? sorun ne olabilir? teşekkürler.
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yaglarını ve suyunu kontrol et muhakkak biri azalmıştır
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen hocam yağ yada su azalmıştır.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Firen hidloğini kontrol et kesin eksilmiştir. |
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Hararetten olabilir. Bende de hararet sorunu vardı dik yokuş çıkınca stop ışığı yanıyordu birkaç saniye sonra sönüyordu.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Bugün Bendede aynısı oldu bip sesi geldi motor durdu ama benim yağ eski ondan olabilir diye tahmin ediyorum. Çünkü yağ değiştirmem gerek Daha değiştirmedim. |
|
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
merhaba sorunum çözüldü. yağ ve su değil . önce onları yaptırdım fakat çözülmemişti. ben kullanmaya devam ettim haftasonu gösteririm diye. fakat dün fren birden bire ayağımda yumuşadı. tutuyordu fakat en sondayken. el frenim de baya bi zamandır neredeyse tutmuyordu. servise götürdüm. ön balatalarda sorun yok. arka sol balata kopmuş açınca kampanayı balata yere düştü ve sol fren merkezi ve balatalar arka takım olarak değişti. birde akünün arkasındaki beyaz kutuya yağ koydular (zannedersem fren yağı doğrumu dur).aynı yokuş ta özellikle test ettim stop sorunu olmadı .
fakat bir soru daha sormak istiyorum. usta 2-3 gün kullan balatalar alışsın bir daha fren ayarı yapacağını söyledi. fren bozulmadan önceki sertlikte değil. bu durumla alakalı yorumlarınız bekliyorum. saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
geçmiş olsun balatalar yeni olduğu için bir ayar daha yapılabilir tabi
evet beyaz kutu fren hidroliği |
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
arka balatalar değiştikten 15 gün sonra tekrar ayar yapılması gerekiyo usta biraz erken çağırmış 2-3 gün derken çünkü balataların biraz alışması lazım.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |