![]() |
|
307 müzik sstemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barutcu17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barutcu17
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2013 Saat 02:47 |
aracımdakı orjinal hoparlörlerden gelen ses hiç hoşuma gitmiyo 4 hoparlörü de değştirmek istiyorum pıoneer jvc veya jbl takmak istiyorum bunun hakkında bana yardımcı olurmusunuz
![]() |
|
PEUGEOT 307 1.4 HDİ XR 16 VL 070
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoparlörü degistirmeklede olmuyo teypte degısmesı gerek
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
bence ilk teybinizi değiştiriniz pioneer yada sony öneririm ben sony kullanıyorum %100 değişti şuan orjinal hoporlerle kullanıyorum bence ses çok üst düzey istemiyorsanız tatminkar
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Peugeot JBL le anlaşmalı bence bozmayın JBL devam. bende değiştirmiştim JBL aldım. HARİKA !
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bu konuyla alakalı çok yazdım kesinlikle teybi değiştirmek istemiyorum sadece hoparlör değiştirmek istiyorum hertz yada alpine kafaya taktım ama teyp olmadan boş olacak
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
ibrahim208 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2013 Konum: Oslo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim208
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim 208 im yepyeni ve jbl olmayan paketini aldim, ve ses hicte tatminkar degil, bana ses sisteminde calisan arkadas JBL GTO-529 önerdi ve 4 kapiyada taktirdim. ses ve bass mukemmel. zaten full tone diye gecer ve orjinal sistemli araclara alternati olarak cikartilan bir urundur. cokta memnunum. zaten JBL tiz bas ayni anda en iyi calanlardan bir tanesidir.
Düzenleyen ibrahim208 - 31 Ocak 2013 Saat 20:47 |
|
208 Allure E-HDi 2013
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |