![]() |
|
vergi ödemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2013 Saat 00:18 |
ben gib.gov.tr den ödeme yaptım herhangi bir sorun yok.. Hem bankanın kendi sitesinden ödeme yaparsanız taksit yapmıyorlar. |
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
![]() ![]() ![]() ![]() |
gib.gov.tr burdan borcu 1. taksit 2. taksit diye gösteriyor.
bankadan da gösteriyordu daha önce ama şimdi niye böyle oldu anlamıyorum. |
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gib.gov.tr'den kontol et bakalım, kredi kartın varsa ödemede yapabilirsin, saat 22:00 ve 02:00 arası hariç.
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
yok ben internet bankacılıgından motorlu tasıtlar vergisi bölümünden ödeme yapıyorum.daha önce böyle bişey olmamıştı.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Nerden bakıyosun gib.gov.tr denmi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
yok göstermiyor. il taksidi ocak-haziran giriyorum ama borcunuz yoktur diyor.
|
|
|
|
![]() |
|
1 taksit ve 2. taksit diye ayrı ayrı göstermesi lazım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
arkadaslar internetten aracın ilk taksit vergisini ödüycem ocak-haziran vergisi.borcum cıkmıyor.
fakat ocak2013 - aralık 2013 borcu 620 tl gösteriyor. iki taksitin toplamını gösteriyor neden böyle oluyor.artık tek ödememi yapılıyor?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |