![]() |
|
307 Turbo Sorunlumu Acaba boru şişme yapıyor? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tutuman_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tutuman_307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2013 Saat 17:14 |
merhaba 2004 model 307 sahibiyim aracımın motorundan tıs tıs sesi geliyor aralıklarla geliyo bu tıs tıs sesi özellikle sabahları ilk çalıştırdığımda rolantide çalışırken çok belirgin duyuluyo motor kapağını açıp gaz verdiğimde turbodan cıkan borunun gaz ile beraber şiştigini gördüm birde 2 bin devire kadar ilk çalıştırdıgımda zırıltılı bir ses geliyor 200 devirden sonra kesiliyor zzzzzz olarak duyuluyo çokta rahatsız eden birşey değil ama önceden daha performanslı kalkışlar yapıyodu aracım suan düştü biraz performansım en son hava filitresini degistirilmişti gayet performanslı kalkışlar yapıyodu suan bu sorunla beraber baska bir sorunda ooluştu 1. viteste gazı kökledğimde 3000 devire gelmeden araç sinyal sesi veriyor dıt dıt dıt araç seri hızlanma 1 ve 2. vites aralıklarında ilk calıştırmada oluyor 10 dk sürdükten sonra 1-2 arası viteste uyarı vermiyor sanki turbo aşırı hava basıyor motora veya hava alamıyor motor turboda zorlanıyor gibi resimlerini cektim motorun yağ kapağının altındaki boruda şişme yapıyor baya belirgin şişiyor gaza basınca bu arızamıdır bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum sanki o boru tıkalı turbo havayı motora basamıyor gibi geldi bana bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
![]() Düzenleyen tutuman_307 - 26 Ocak 2013 Saat 19:17 |
|
![]() |
|
tutuman_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tutuman_307
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tutuman_307
bu arada motor 1.4 dizel hdı şişme yapan boru motor yağ kapağının altındaki boru
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tutuman_307
arac biraz devirsiz kullanılıyor aracı önceden ben kullanıyodum babam kullandıgından birkaç ay sonra araca bindigimde kalkışta güç zayıflıgı hissettim sorun nereden kaynaklanıyor acaba yardım edebilecek
![]() |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Geçmiş olsun hocam, dıt dıt dıt diye uyarı verdiğinde STOP lambası yanmıyor mu? Ayrıca yol bilgisayarı ekranında herhangi bir hata gösterimi var mı? Bir servise götürüp bilgisayara bağlatmanız lazım, aracın hafızasında verdiği hatanın kodu duruyordur. Ona göre yapılacak işlem belli olacaktır. Tekrar geçmiş olsun.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tutuman_307
yol bilgisayarında birşey belirmiyor dıt dıt dıt öttüğünde stop lambası yanıp hemen sönüyor evet nedendir acaba?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir bilgisayara baglatman gerekecek gibime geliyor. Eger baglatirsan hata kodlarini al ve paylas. O zaman yardimci olabilirim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tutuman_307
aracın yağını suyunu tamamlayınca kesildi o sinyal artık ötmüyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |