![]() |
|
Korna Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aydinbslm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2019 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aydinbslm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2019 Saat 17:44 |
bendede aynı sorun var varmı çözen sorunu
|
|
![]() |
|
uzunogluosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2019 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunogluosman
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aynı sorun bende var .Nasıl çözdünüz ? Yardımcı olur musunuz?
|
|
![]() |
|
vosvosmania ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vosvosmania
selamlar. 2005 Partner 2.0 sahibiyim. Bir çok peugeot kullanıcısı gibi benim de kornam sorunlu. Ancak ilginç bir şekilde, kontak anahtarı takılı değilken çalışıyor. Kontak anahtarını yerine takıp çevirirsem susuyor. Kontak anahtarını çıkartıncaya kadar da bir daha çalışmıyor.
Daha önce başına gelen oldu mu?
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
halletmenize sevindik. bu devirde ufak işler için para almayan usta az bulunur.bi sigorta değiştirmek için bile 10 20 tl isteyen var.
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
Oaytekin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: Samsun/Atakum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Bir süredir forumu takip edemiyordum. Elektrikçime gittiğimde kablolardan birinde temassızlık olduğundan dolayı çalışmadığını söyledi. Takribi 10 dakika içerisinde sorunu çözdü. Sağolsun para da almadı çayımı içip geldim :) Sizin de belirttiğiniz üzere en çok airbag sargısından korkuyordum neyse ki halletmiş olduk. Tekrar ilginize teşekkür ederim.
|
|
Nothing is real... Everything is permitted ...
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
airbag sargısındanda olabilir.mesela bendede aynı sorun var ama ben çözümü kornayı yandaki teyp koluna bağlamakta buldum.tabiki gecici bir çözüm.
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
çok nedeni olabilir, Şiddet uygulamanızı tavsiye ederim. biri kornaya basılı tutarken sizde kırmamak şartıyla vurun biraz toz falan girmişse düzelir. (tahta türü cisim tavsiyemdir) düzelmez ise, gidersiniz yeni taktırırsınız en pahallısı 20 tl ferrari korna 10 tlde işçilik gibi bir rakamları var. yeni takınca düzelmez ise, sigorta, oda değilse korna butonuna yönelirsiniz ki o en kötü seçenektir.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
transform609 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı transform609
Direksiyon ortasındaki airbag kısmına basıyoruz ya..Ha işte orda bir problem olmamasını temenni ederim..
|
|
2010 -> 206 1.4 X-Design 2005
2012 -> 307 SW Comfort 1.6 HDI 110 BG 2006 ![]() |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
benimde ergen horoz gibi ötüyordu söktüm tamponu baktım oksitlenme vs. de vardı hepsiburadadan 12 TL ye aldım canavar gibi oldu.. tabii sizde başka sorun su alma temasszlık vsvarsa bilemiyorum
|
|
![]() |
|
haakaannn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haakaannn
bozulmuş olabilir benim kornam da susmuştu değiştirttim
|
|
307 1.6 comfort
|
|
![]() |
|
barutcu17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barutcu17
benmkide çalmıyodu servise gıttıgımde soyledım plakaların arasına toz gırmış temızledıler çalıştı kucuk bi işi var
|
|
PEUGEOT 307 1.4 HDİ XR 16 VL 070
|
|
![]() |
|
Oaytekin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: Samsun/Atakum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Merhabalar. İletiyi yazmadan önce kılavuzları inceledim ancak ya ben aracımın kılavuzunu tam bulamıyorum ya da kılavuzdaki bir başlığı bulmaktan acizim bilemedim. İki gündür devam eden bir korna sorunum var. Hiçbir biçimde çalmıyor. Önceki aracımda da benzer sorun olmuştu ama ince ince çalıyordu en azından aküyü değiştirince düzelmişti. Bu seferki sorun başka diye tahmin ediyorum. Öncelikle aklıma sigorta geldi ama tabla da simgesel bir lejand kullanılmamış. Açıkçası sene 2012 olmasına rağmen bindiğim en elektronik araç 2005 olan aracım. Dolayısıyla cesaret edip çıkarıp tek tek bakmadım da sigortalara. Olaki bilgiler silinir veya başka bir durum. Öncelikli sorum ilerde eğer başıma başka bir örnekte gelirse ( Sinyal gibi ) sigortaları tek tek çıkarıp denememde bir sakınca olur mu ? Asıl sorum ise sigortada sorun yoksa kornayla probleminin kaynağına dair tahminleriniz nelerdir. Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
Nothing is real... Everything is permitted ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |