![]() |
|
OTOMATİK ŞANZUMAN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 Saat 10:10 |
arkadaşlar günaydın.. aracım otomatik şazuman 179.000 km de kuzenimle muhabbet ederken otomatik şanzuman km yükseldiğinde pejolarda sıkıntı olur masraf çıkartır filan dedi servise gösterdiğimde şanzumanı süper hiç bi sıkıntısı yok demişlerdi ama aklıma takıldı bi sorayım dedim km sıkıntı olurmu?
|
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu iş kmden çok bence aracın nasıl kullanıldıgına baglı al4 sanzumanlar bıraz narındır 307 gıbı cok sert kullanılmaması gerek spor moda alınmadıgında bence bu kullanıcıya baglı sanzuman omru
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Km'nin çok etkisi var bence yüksek kmli otomatik şanzumanlar daha sorunlu oluyo ama bu markadan markaya değişkenlik gösterebilir örneğin:arkadaşımda 2003 model 342.000 kmde honda civic var daha bir kere bile otomatikten arıza çıkarıpta servise gitmedi,hemde çok sert kullanır kendisi sorun çıkarmadımı çıkarmıyor işte,ama benim 206'ım bikere 33binde arıza verdi yaptırdım 37binde tekrar bir arıza verdi onuda yaptırdım bu sefer 40binde yine vuruntu arızası verdi bende dayanamadım sattım ama başka hiç bir yerinden sorun yaşamamıştım çok memnundum.
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel
|
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende yüksek km de riskin daha fazla olduğunu düşünüyorum.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
miniky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2013 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende 2005 307 xt var. 120.000 de aracımdan memnunum ancak ilk aldığımda çekişi çok düşük geldi hele rapmada bayılıyor. bilmediğim için bu moddeller böyle herhalde demişit. son 1 aydır otomatik vites arızası veriyor. ama arac gıdıyor . araştırdım elektrovalf enen parcaların degısmesı buyuk bir olasılıkla cozuyormus. değiştirmeye karar verdim. parçaları ve şanzuman yağını aldım. ancak usta bulamıyorum şimdide. eskişehir, bursa veya sakaryada peugeot şanzumanını yaptırabileceğim bir usta önerisi olan olursa sevinirim. oturduğum yer itibari ile bu illeer 45 dk. 1 saat uzaklıktayım.
ayrıca elektro valflerden 1 tk (2 adet) fazla var isteyene satabılırım. ikisini 240 tl verebılırım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |