![]() |
|
SATILIK |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 Saat 16:18 |
fiyatıda söylersen konu havada kalmaz müşteri daha kolay bulursun?
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyata ne diyosunuz?
|
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
![]() |
|
MadLyMadD ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MadLyMadD
İstediğin fiyata satarsın inşallah.
|
|
Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
Baris İSSİ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baris İSSİ
ARKADAŞLAR ARACI Bİ ARKADAŞIMIN ARKADAŞINDAN ALDIM 155.000 DEYKEN. ŞUAN ARAÇ 161.000 KM DE. 2000 MODEL QUİCSİLVER ALDIGIMDAN BERI 2 BINE YAKIN BI MASRAF YAPTIM BALATALAR DEĞİŞTİ ALT TAKIM ELDEN GECTI VESSELAM BAYA BI SIKISTIM BORÇLA ALDIM AYLIK 500 TL KREDISI VAR BINEMEDİKTEN SORA BI ANLAMIDA YOK DALGA KONUSU OLDU ARABAYA BENZIN ALIP SUREMIYORUM.
0553 233 48 98 QUİCK ARAYANLARA DUYRULUR
|
|
![]() |
|
MadLyMadD ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MadLyMadD
Kaç model, kilometre kaç binde detaylı bilgi ile paylaşabilirsek daha sağlıklı olur.
|
|
Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
Baris İSSİ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baris İSSİ
ŞÜKÜR RESİMLERİ EKLEYEBİLDİM :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baris İSSİ
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |