![]() |
|
Bagaj lambasi " hallettik" |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Feyribas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 Saat 22:19 |
Hayirli aksamlar. Gecenlerde farkettim bagaj ic lambasi yanmiyor. Ustaya goturdum, ampulunu degistirdi ama yinede yanmadi sen bunu kilitciye gotur dedi. Kilit damaginda problem vardir dedi. Kilitciye goturdum oda bir sorun bulamadi? Neden yanmiyodur acaba fikri olan var mi?
Düzenleyen Feyribas - 03 Şubat 2013 Saat 00:52 |
|
![]() |
|
terzuu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selam,
aracın 307 mi bilmiyorum ama 307 ise aynı sorun bendede oldu.
bagaj açma kilidi içinde 307 lerde lambaya sinyal gönderen elektronik ufak bir parça var sorun ondan kaynaklanoyor tamiri mümkünmü bilmiyorum ama ben o zaman cıkma bir mekanizma bulduk usta ile iç tertibat değiştirdik lamba tak yandı.
|
|
bize her yer trabzon
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede yanmıyordu :)
vurunca yandı :) |
|
![]() |
|
Feyribas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Aracim 407. Pekala o parcanin bir adi var mi. Ona gore arasak bulsak? |
|
![]() |
|
caner_1985 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caner_1985
bu sekıllde masraflı olacagı yerıne bı + kablosu cektırsen bı dugme yaptırsan ordan acıp kapatsan daha ıı olmazmı arkadasım?
|
|
![]() |
|
Hocam bir yerde dogru diyorsun da, milyarlarca para verip araba aliyorsun, 3-5 lira masraf yapmamakta ayip olur. Hem oyle uyduruk bisey olsunda istemiyorum. Yinede onerin icin tesekkur ederim. Saygilar. |
|
![]() |
|
terzuu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
parcanın ismini bilmiyorum yalnız ben çıkma parçaya para vermedim.benim usta bakımı yaparken çırağı gönderdik çıkmacıdan buldu geldi kartal oto sanayide. sen herhangi bir çıkmacıdan bulabilirsen çok bi para istiyeceğini sanmam.
|
|
bize her yer trabzon
|
|
![]() |
|
kilit mekanizmasını sökmek çok zor değil söküp bi oto elektirikçiye göster derim işallah düzeltirsin bende kafaya çok takarım bu tarz arızaları.
|
|
bize her yer trabzon
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
aynen bende de vurunca yandı :) 206
|
|
![]() |
|
Bende cok taktigimda halletmeyi basardim bugun. Cikmacidan komle kilit buldum. Eskisini verdim uzerine 5 lira. Hallettik cok sukur. Tesekkur ederim yinede. Saygilar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |