Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Leon 1.6 TDi CR Style :)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Leon 1.6 TDi CR Style :)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Leon 1.6 TDi CR Style :)
    Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2013 Saat 01:22
Yukarı Dön
fatihgg Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihgg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2013 Saat 01:21
Sagol kardesım tabıı kı bunlar benım daha %40 alma sansım olan cok guzel pembe leonlu hayallerım :) hanımı daha ıkna edebılmek ıcın yeteneklerımı gelıstırme uzerınde calısıyorum :)

Dsg gercekten benım kullandıgım en ıyı otomatık sısteme sahıp gordugum,adamlar gercekten yapmıs ekran bır bakıyorsun 7de..hele s de 3000-4000 arası vıtes atıslar tazı gıbı gıdısı pehhh :) 
2003 307 1.4
2008 Leon
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2013 Saat 01:11
Orjinalini yazan: fatihgg fatihgg Yazdı:

Salıhım amac yenı arac :) bmw masrafıyla basa cıkamam :) sıfır alıp kafamı rahatlatmak ıstıyorum,sanırım suan hala tercıhım leon :)

Burak kardesım aılede zaten var 2012 leon 1,6dsg var canavar canavar :) hele s modu yok mu fena gercekten,motorun sesınden bahsetmıyorum bıle hıc ruhumu oksuyor :):):) stresımı alıyor ondan bılıyorum aracı,bakalım kısmet yarın detaylı ınceleyecegım aracı yetkılı bayııde..

bizdede 2009 passat var dsg s modu yiyip bitiriyo zaten hem benı hem benzini :D :D 7 ileri vites daha ne olsun :))
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
fatihgg Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihgg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2013 Saat 01:09
Salıhım amac yenı arac :) bmw masrafıyla basa cıkamam :) sıfır alıp kafamı rahatlatmak ıstıyorum,sanırım suan hala tercıhım leon :)

Burak kardesım aılede zaten var 2012 leon 1,6dsg var canavar canavar :) hele s modu yok mu fena gercekten,motorun sesınden bahsetmıyorum bıle hıc ruhumu oksuyor :):):) stresımı alıyor ondan bılıyorum aracı,bakalım kısmet yarın detaylı ınceleyecegım aracı yetkılı bayııde..
2003 307 1.4
2008 Leon
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2013 Saat 01:04

Orjinalini yazan: mekanuaes mekanuaes Yazdı:

bir seat kullanıcısı olarak sanırım müdahil olmam gerekir 2000 model ibiza aracımın herşeyinden şuanda memnunum vw motor olması ayrı bir ayrıcalık benceki araştırılırsa görülecektir bugatti veyron bile bu firmanın fabrikalarında üretildi fransız arabalarına diyecegim bişey yok ama araba alacaksan almandan şaşmayacaksın demişler ve üstün alman teknolojisi diye bir kelime var sanırım çok haklılar neyse toparlarsak seat kötü bir araba deil ben kullanıcısı olarak hertürlü arkasındayım ve peugeotu tavsiye ettigim gibi onuda tavsiye ederim her türlü.

Burak nerdesın yaa :) tek kaldık basa cıkamıyoruz :) bunlar yuzunden caydım be ya :)

Aslında aıle buyuklerınde leon dsg ve cordoba var onları kullanarak hosuma gıttı :) onlardada sımdıye kadar hıc sıkayet yok,fakat forum masallah arabayı alsam balyozla uzerıme yururdu herhalde LOLLOLLOL 

fatih kardeşim pazar günü kahvaltı organizasyonuna geliceksen bi tur atarsın benim aracımada bura tabi kimse kötü niyetli değil ama çoğu kulaktan dolma bilgiler bende seata ön yargılıydım ama şuanda gayet memnunum leonda kötü araç deil yenilerini kullanamadım henüz ama benım araç bu modelde hoşuma gidiyosa o dahada hoşuma gidicektir senin kafana yattıysa vazgeçme derim :) salih abi kıyamaz ya bi mangal yaktırırız indirir balyozları :))
Yukarı Dön
fatihgg Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihgg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2013 Saat 00:59
salıh hala anlamıs degılım gercekten bu on yargı cogunlugunu.Arac testlerını vs.. arastırıyorum basarılı,guncel yazıları dokumanları arastırıyorum normal arac yorumları nasılsa o sekılde yer alıyor,bmw benı asar kardesım bee tamırı masrafı.ahh 207gt lpg takacak adamı bır bulsam ahh :) 
2003 307 1.4
2008 Leon
Yukarı Dön
fatihgg Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihgg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2013 Saat 00:54
Orjinalini yazan: mekanuaes mekanuaes Yazdı:

bir seat kullanıcısı olarak sanırım müdahil olmam gerekir 2000 model ibiza aracımın herşeyinden şuanda memnunum vw motor olması ayrı bir ayrıcalık benceki araştırılırsa görülecektir bugatti veyron bile bu firmanın fabrikalarında üretildi fransız arabalarına diyecegim bişey yok ama araba alacaksan almandan şaşmayacaksın demişler ve üstün alman teknolojisi diye bir kelime var sanırım çok haklılar neyse toparlarsak seat kötü bir araba deil ben kullanıcısı olarak hertürlü arkasındayım ve peugeotu tavsiye ettigim gibi onuda tavsiye ederim her türlü.

Burak nerdesın yaa :) tek kaldık basa cıkamıyoruz :) bunlar yuzunden caydım be ya :)

Aslında aıle buyuklerınde leon dsg ve cordoba var onları kullanarak hosuma gıttı :) onlardada sımdıye kadar hıc sıkayet yok,fakat forum masallah arabayı alsam balyozla uzerıme yururdu herhalde LOLLOLLOL 
2003 307 1.4
2008 Leon
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2013 Saat 00:46
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2013 Saat 00:17

Salıhım mıto da tam benlık ya :):):):) kia dan aklımın ucundan gecırmem kesınlıkle..

berkayakülker'' gercekten neden bu kadar dusmanı var leonun anlamadım gercekten :) vayy arkadas dedım,gercekten olumlu yaklasan yakalamayamadım,golfe gelınce onlarda pıyasa daha yuksek gıbı sankı..

hocam düşmanlık demeyelim de : ben seat a bakınca motordan başka bişey göremiyorum... vw imzalı bir motor...   peki yaa sonrası yeni o paraya değecek mi bilmiyorum... bu kadar kişi uzak dur diyorsa bence dinlemekte fayda var... leon alana kadar cidden bmw alın daha iyi hatta üst kasa bir a3 diesel çok daha şik olur..
Yukarı Dön
fatihgg Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihgg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2013 Saat 00:06
Salıhım mıto da tam benlık ya :):):):) kia dan aklımın ucundan gecırmem kesınlıkle..

berkayakülker'' gercekten neden bu kadar dusmanı var leonun anlamadım gercekten :) vayy arkadas dedım,gercekten olumlu yaklasan yakalamayamadım,golfe gelınce onlarda pıyasa daha yuksek gıbı sankı..
2003 307 1.4
2008 Leon
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2013 Saat 00:03
ve bu arada yukarıda sıralanan tüm özellikler 99 gtı m dada neredeyse var hatta fazlası bile =)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2013 Saat 00:01

berkayakülker'' neden etmezkı pıyasada fazlasıyla tutalan bır arac,ıkıncı el pıyasası da o kadar fıyat dususu olmayan bır arac bence..
MadLyMadD'' 207 gercekten guzel asırı begenıyorum fakat malesef dızel 110luk 4 dısk fren soyle full bulamadım dusuk km lı..bulsam alacagım,zaten su 207gt ye bır lpg tam oturtabılseler hemen hemen durmam alırım..
DS002'' fordlar gercekten guzel.hatta 2010 49000kmde 110luk tıtanıum x arkadasım satıyor 40tlye.sıfr aldı oda.sanroof falan arac cok guzel.fakat ona o kmde araca 40 verecegıme 8 fazla ıle sıfır bır araca bınmek mantıklı geldı bana..
307bursa'' bende dıyordum salıhım nerde :) ford dedıgım gıbı dusuk ıhtımal,c4 bana uymaz pek ılgılmıde cekmıyor,toyota aynı sekılde :) hondanın da arkadas cıvıc yenı modellerı kullandım hatta arkadasımda mugen tarzı yapmıs hos guzelde,koltuga oturunca dıreksıyon ve konsol sankı kucagımda oluyor basıyor sıkıyor benı araba.leonda gercekten konfot hele motor sesı ve serılık mest ettı benı orjınal halı ıle.bırde dıyorum allahtan bırsey gelmedıkce satmayıp uzun zaman bınecek dızel yuruyecek bırseyler olsun dıyorum,bırde alır yay takarım bırde anfı bass tamam bana yeter ıste,aıle arabası olcak ıste :):)

DONANIM BİLGİLERİSTYLE

DIŞ DONANIM
Alüminyum Alaşım Jantlar
15''
Dönüşe Duyarlı Ön Sis Farları
S
Gövde Rengi Kapı Kolları ve Yan Aynalar
S
Elektrikli / Isıtmalı / Yan Aynalar
S
İÇ DONANIM
Otomatik Klima
S
Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Elektrohidrolik Direksiyon
S
Yol Bilgisayarı
S
Hız Sabitleme Sistemi (Cruise Control)
S
Elektrikli Camlar Ön / Arka
S / S
Radyo / CD / MP3 Çalar ( 4 Hoparlör), Aux Girişi, Direksiyondan Kumandalı Ses Sistemi
S
Deri Direksiyon ve Vites Topuzu
S
Ön Koltuk Arkası Cep
S
Sürücü / Yolcu Koltuğu Yükseklik Ayarı
S
Parçalı Katlanabilir Arka Koltuklar
S
Kauçuk Paspas
S
GÜVENLİK
ABS
S
Ani Fren Uyarı Sistemi
S
Sürücü / Yolcu Ön Hava Yastıkları
S
Sürücü / Yolcu Yan Hava Yastıkları
S
Sürücü / Yolcu Emniyet Kemeri Uyarısı
S
Çocuk Koltuğu Sabitleme Sistemi (Isofix)
S
Elektronik Şifreli Kontak Anahtarı, Immobilizer
S
Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Sistemi
S
S: Standart
- : Mevcut değil

sürekli piyasası yüksek olsun düşmesin diyosan ve yan sanayi araba istemiyosan al 2004 2005 tertemiz bir 3.20 bak tadına hocam.... artık parçalardan yapılan almanlarla takılma...  aynı fabrikadan golf de cıkıyor yada git onu al...
Yukarı Dön
fatihgg Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihgg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 Saat 23:35
bakmıyorum degıl..1,5awdler bos,1,6temız bulamadım bu arada lpglı olması lazım :) gc8 lere bakıyorum eskı model :) 2,0 wrx sti anca hanım smmm olunca inşlh suan ıcın asıyoru :):) yarın dogusta gormeye gıdecegım leonu dıdık dıdık ınceleyecegım bakalım :) gece artık ruyalarıma gırmeye basladı yaa :)
2003 307 1.4
2008 Leon
Yukarı Dön
fatihgg Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihgg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 Saat 22:15
berkayakülker'' neden etmezkı pıyasada fazlasıyla tutalan bır arac,ıkıncı el pıyasası da o kadar fıyat dususu olmayan bır arac bence..
MadLyMadD'' 207 gercekten guzel asırı begenıyorum fakat malesef dızel 110luk 4 dısk fren soyle full bulamadım dusuk km lı..bulsam alacagım,zaten su 207gt ye bır lpg tam oturtabılseler hemen hemen durmam alırım..
DS002'' fordlar gercekten guzel.hatta 2010 49000kmde 110luk tıtanıum x arkadasım satıyor 40tlye.sıfr aldı oda.sanroof falan arac cok guzel.fakat ona o kmde araca 40 verecegıme 8 fazla ıle sıfır bır araca bınmek mantıklı geldı bana..
307bursa'' bende dıyordum salıhım nerde :) ford dedıgım gıbı dusuk ıhtımal,c4 bana uymaz pek ılgılmıde cekmıyor,toyota aynı sekılde :) hondanın da arkadas cıvıc yenı modellerı kullandım hatta arkadasımda mugen tarzı yapmıs hos guzelde,koltuga oturunca dıreksıyon ve konsol sankı kucagımda oluyor basıyor sıkıyor benı araba.leonda gercekten konfot hele motor sesı ve serılık mest ettı benı orjınal halı ıle.bırde dıyorum allahtan bırsey gelmedıkce satmayıp uzun zaman bınecek dızel yuruyecek bırseyler olsun dıyorum,bırde alır yay takarım bırde anfı bass tamam bana yeter ıste,aıle arabası olcak ıste :):)

DONANIM BİLGİLERİSTYLE

DIŞ DONANIM
Alüminyum Alaşım Jantlar
15''
Dönüşe Duyarlı Ön Sis Farları
S
Gövde Rengi Kapı Kolları ve Yan Aynalar
S
Elektrikli / Isıtmalı / Yan Aynalar
S
İÇ DONANIM
Otomatik Klima
S
Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Elektrohidrolik Direksiyon
S
Yol Bilgisayarı
S
Hız Sabitleme Sistemi (Cruise Control)
S
Elektrikli Camlar Ön / Arka
S / S
Radyo / CD / MP3 Çalar ( 4 Hoparlör), Aux Girişi, Direksiyondan Kumandalı Ses Sistemi
S
Deri Direksiyon ve Vites Topuzu
S
Ön Koltuk Arkası Cep
S
Sürücü / Yolcu Koltuğu Yükseklik Ayarı
S
Parçalı Katlanabilir Arka Koltuklar
S
Kauçuk Paspas
S
GÜVENLİK
ABS
S
Ani Fren Uyarı Sistemi
S
Sürücü / Yolcu Ön Hava Yastıkları
S
Sürücü / Yolcu Yan Hava Yastıkları
S
Sürücü / Yolcu Emniyet Kemeri Uyarısı
S
Çocuk Koltuğu Sabitleme Sistemi (Isofix)
S
Elektronik Şifreli Kontak Anahtarı, Immobilizer
S
Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Sistemi
S
S: Standart
- : Mevcut değil

Düzenleyen fatihgg - 25 Ocak 2013 Saat 22:17
2003 307 1.4
2008 Leon
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 Saat 20:13
Orjinalini yazan: MadLyMadD MadLyMadD Yazdı:

mad tam satis temsilcisi gibi konustun heee

Ben mi? Eyvallah bende aracı satmayı planlıyorum Peugeot dışında şimdilik bir şey düşünmek istemiyorum. 

Aklımda böyle yalnız daha kapsamlı böyle bir şey var.

Malum her şey maddiyata dayanıyor.

şu araçla kıyaslamam bile leon u ! leon o parayı haketmeyen bir araba.... iyi hoş tamam ama o araba o kadar etmez... tıpkı 92 92  kara diel golflerin 13-14 tl etmesi gibi !
Yukarı Dön
DS002 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı DS002 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 Saat 15:53
BENCE BİDE FOCUS 1.6 TDCİ TİTANİUMA BAK 2009 2010 MODEL
307 1.4 HDI XR 2005
Yukarı Dön
MadLyMadD Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MadLyMadD Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 Saat 23:52

mad tam satis temsilcisi gibi konustun heee bu arada 308 110lukmudur piyasa degeri nedir bilgin varmi

110'luk diye geçiyor. 2013 model kampanyalı fiyatı 57.980 yazıyor. 

oo saglam fiyat farki var.ben eger hanima 58tl dersem varya beni bosar bosamazsada arabada yatma gaeantisi var.dur bakalim 48zor ikna ettim digeri imkansiz.birde sizin yukarda eklediginiz 207 mi 308 mi guzel aracmis

48 e ikna olduysa kaçırma al aradaki fiyat farkı çok büyük zira hanım ile kötü olmanı istemem siyah canavar 207 iki tane alırsın bundan :)
Peugeot 307 1.4 HDI XR
Yukarı Dön
fatihgg Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihgg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 Saat 23:36

mad tam satis temsilcisi gibi konustun heee bu arada 308 110lukmudur piyasa degeri nedir bilgin varmi

110'luk diye geçiyor. 2013 model kampanyalı fiyatı 57.980 yazıyor. 

oo saglam fiyat farki var.ben eger hanima 58tl dersem varya beni bosar bosamazsada arabada yatma gaeantisi var.dur bakalim 48zor ikna ettim digeri imkansiz.birde sizin yukarda eklediginiz 207 mi 308 mi guzel aracmis
2003 307 1.4
2008 Leon
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 Saat 23:09

Burada C5 diyen bir arkadaşımız vardı.

Nasıl; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-tr-nin-en-yakisikli-c5i-112668253/detay
Bendim :) Delisiyim C5 lerin. Bak işte bebek bebekkk harika birşey bu. tam bir Uzay mekiği. bu arada bunu gördüm bizim burda oturuyor bu arkadaş :) Beylikdüzünde :) bizde her gördüğümüzde bakakalıyoduk yolda :)

Düzenleyen xMEGANx - 24 Ocak 2013 Saat 23:10
Yukarı Dön
MadLyMadD Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MadLyMadD Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 Saat 22:58
Burada C5 diyen bir arkadaşımız vardı.

Nasıl; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-tr-nin-en-yakisikli-c5i-112668253/detay
Peugeot 307 1.4 HDI XR
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 317 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6454 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 185 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 459 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 373 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107582 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1608 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3250 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10019 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8992 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1077 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1218 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1692 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55632 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1434 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2765 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 286 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2880 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Pyrs 1
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
kartal5200 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English