![]() |
|
Leon 1.6 TDi CR Style :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 Saat 18:37 |
|
Arkadaslar selam,
Leon 2013 1.6 TDi CR Style manuel vites yorumlarınız nelerdır bakalım?Kullandımda sahıbı olamadım :) varmı aranızda leonu olan veya bu modellerde tecrubesı olanlar..tskler
![]() ![]() ![]() |
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İğrenç yolda durmayan tipsiz kuş kafesi gibi buzdolabına 4 tane lastik geçirilip arkasınada SEAT yazılan Vestel yada arçelik marka beyaz eşya ürünüdür.
+ Yönleri VW den çaldığı ses sistemi iyidir. + Yumuşak süspansiyon aldatmacası SEAT'tada kullanılmıştır. - VW seat'ı önümüzdeki 5 yıl içinde kapatmayı düşünüyor çünkü oda anladı Seat'ın adam olmayacağını - VW 'nin milleten para çalmak için kullandığı bir marka sadece. başka bişisi yok.
Düzenleyen xMEGANx - 24 Ocak 2013 Saat 18:45 |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
2011 1.6 TDİ style dsg kuzenimde var ben çok beğendim özellikle şanzuman çok iyi, çok sıkıntı çıkarıyo diyolar dsg için ama araç 40 binde şimdilik bi sıkıntı çıkarmadı
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
2013 Passat jetta golf polo hepsinin şanzumanı sorunlu. bana Beylikdüzü Oto fuarında VW standında söylediler :) adamlar açık sözlüydü fuardaki VW bayisi.
|
||
![]() |
||
MadLyMadD ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MadLyMadD
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sanırım 1600 cc lik 105 hp lik 54.000 TL lik bir araçtan bahsediyoruz. Ne kadar kötü ya da iyi olabilir?
![]() |
||
Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
o kadarda degil diye dusunuyorum ben.amac burda tartisma yaratmak degil elbette.2012 yakinimda otomatik var kullandim gercekten yol tutusu performans cok hosuma gitti.ic ve dis dizaynda cezbetti beni.normal vistesleri arastirdim hafta sonu maslakta gormeye tam incelemeye gidecegim.karsilastiriyorum 308 full ile seat daha dolu gibi bence.bu iki aracin arasinda kaldim fikir leondan bende.peki bu karsilastirmaya ne dersiniz. |
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
|
iyi anlamdami kotu anlamda mi anlayamadim mazur gor ![]() ![]() |
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
yolda durmamak lastik ve hizla iliskilidir. yeni nesil araclarin cogunda esp var . eger esp var iken yolda durmuyorsa ya soforde is yok ya da araba haddinden fazla gucludur. wenkel sahinin kazasini izle :-) audi-seat-porsche-vw ayni vbedenin farkli kollari. tasarimlarinin cogu porsche den alintidir. kucuk bir dipnot vw beetle in tasarimcisi porsche un kurucusudur. suspansiyon konusunda birsey diyemem ama spor tipi bir aracta konfordan ziyade tsi motora bakarim aynadan da size :-D seati sonradan aldi zaten oluyu diriltmeye calisti ve yine de bunu cok iyi yapti. ayni yerden cikan vw ile seati karsilastirmak pug citr. karsilastirmak gibidir. bendeki com2000 ile c5lerin com2000 i ayni calan kim ? leon mk1den beri cok hosuma gidiyor. otomatik konusunda is kull anım ve birazda sansa bagli. sahsen fiyati uygunsa dusunmez alirdim. |
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Seat iyidir
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Şimdi kuzenle görüştüm araç 47 bine gelmiş şuan bakım hariç servis görmemiş, ziraat bankasında kontrolör doğu bölgesinde sürekli geziyor çok memnun araçtan, bende çok kullandım hoşuma gitti. |
||
![]() |
||
|
cok fena aklima yatti benim full ayarladim bakalim sadece sunroof yok.koltuga oturunca farkli bir havaya giriyor insan.308 buldum 2011 20000km 43tl istiyor onu alana kadar diyorum uc kurus fazla leon alayim diyorum.
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
Düzenleyen fTh206 - 24 Ocak 2013 Saat 21:17 |
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
MadLyMadD ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MadLyMadD
|
İyi olduğunu düşünelim çünkü görüş açıklığı olan bir başlık ben alır mıydım? Kişisel tercihim aynı özelliklere sahip bu araçları değerlendirmeden geçmezdim. Eğer 48.000 TL ye 2013 1.6 TDI 105 hp lik Seat alabiliyorsan fiyat farkıyla Seat diyebiliriz. Yeni Focus ( 4 Kapı - Style - 1.6TDCi 115PS - 6 ileri manuel ) Yeni Golf 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology |
||
Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
||
![]() |
||
|
evet farkli bir bakis bunlarda.fakat bunlari sunmanizdaki ayricalik nedir sizin icin.motor mu donanimmi vs..
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
|
Valla ben pek beğenmedim Seat'ı kullandım da ama bilemem. VW grubundan bitek Passatı beğeniyorum başkada beğendiğim aracı yok. Peugeot 308 - 508 Citroen c4-c5 Vw Passat şuanda aklımdaki bebekler :) Gerisi bana kağıt geliyor :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MadLyMadD
|
Belirtmiş olduğunuz kriterler aracın model yılı ve motor gücü ile alakalı olduğundan buna karşılık örnekler motor ile alakalıdır. Donanımsal özellikleri baz alırsak daha kapsamlı bir fikir alışveriş süreci doğar. 3 farklı marka ve modelin oran hesabıyla çoğu donanımsal özelliklerinde benzerlik görülebilir.
|
||
Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MadLyMadD
|
Wolkswagen passat 2.0 TDI kullanma şansım oldu insan mest oluyor. Samimi olarak söylüyorum. Çok iyi. Sportif ve klasik bir görüntü düşünürsek 308 Sportium - 1.6 e-HDi 112 hp Stop & Start - Auto6R derim :)
|
||
Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Yeni cc yi bir araştır ![]() |
||
![]() |
||
|
mad tam satis temsilcisi gibi konustun heee
![]() Düzenleyen fatihgg - 24 Ocak 2013 Saat 22:00 |
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |