![]() |
|
Araç giderken kontak anahtarı çıkar mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 Saat 12:18 |
Arkadaşlar mrb.
Arkadaşlarla muhabbet ederken bi konu üzerinde biraz kafa yorduk. Araba seyir halindeyken kontak anahtarı çıkar mı çıkarsa ne olur? Olmadı deneyeceğiz artık...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çıkıyor bazı arabalarda. ama bizimkilerde çıkmıyor diye biliyorum. ki kontaktayken kumanda bile devredışı kalıyor.
|
|
![]() |
|
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
benım bıldıgım(pejolarda) cıkmıyor, anahtarı cevırıp arac calısmaya basladında son kademede anahtar kıtlıyo kendını, bı kere arac calısır vazıyette sıkıntıda beklerken cekmeye calısmıstım ve cıkmamıstı
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Broadwayda çıkıyordu durmaya 5-10 metre kala 1-2 kez çıkarmıştım, ama siz denemeyin, direksiyon kilitlenir, frenler şişer, illa deneyecez diyosanda boş bir alanda çok yavaş hızda deneyin.
Not: Çalışır haldeyken direk çekince çıkmaz önce kontağı kapamak lazım, tekrar söylüyorum bence hiç denemeyin. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ne olacağı hakkında fikrim yok ama pejoda denemeyin ![]() |
|
![]() |
|
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim hyundai accent yumurta kasa vardı onda çıkıyodu oda tesadüf nasıl olduysa sadece o aracımda çıkıyodu ama normalde çıkmaz kardeş. :)
|
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende çıkmayacağı kanısındayım. Pegeut gibi elektronik arabada da denemeye korkuyorum açıkcası..
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |