![]() |
|
Pioneer teyp önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blacke4gle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 Saat 01:39 |
Arkadaşlar merhaba,
206 XS aracıma ana ünite almayı düşünüyorum. Orjinal teyp açmıyor artık :D Fiyat olarak 300-350 TL arasında birşey düşünüyorum. Pioneer'ın 2012 serisinden hangisini önerirsiniz ? Not: Araç içerisinde şuanda 2 adet pioneer oval..1 pioneer 1200 watt'lık kutu bass ve 4 tanede aracın kendi hoparlörü var. Güzel ses ayarı yapabileceğim birşey istiyorum. Önerileriniz ne yönde olur :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6400-7400-8400 işini rahatlıkla görür.
3ü de aynı esasında. 6400 cd girişi panel üzerinde bt var 7400 cd girişi panelin arkasında 8400 cd girişi panelin arkasında bt var 3ünde de usb arkada önde aux var ve sd kart takılabiiyor. 3 adet preout 4v amfi çıkışı mixtrack var mı bilmiyorum ama çok renkli panelleri var. Rotarry commander çok yönlü tuş kullanmadı bu serilerde pioneer. Ek olarak arkaya yarı döner pervane koydu. ben 9300 kullanıyoorum 2011 serisi çok memnunum . Çok kibar ve hoş duruyor. <yeni seriler çok kaba. 2013 serilerini gördüm 3.5 renkli panel koymaya başlamış serilere kafama yatıyor gibi |
|
![]() |
|
blacke4gle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla bende bilemedim bir danışayım dedim işte :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |