![]() |
|
kalorifer düğmeleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2013 Saat 20:36 |
|
selam arkadaslar, aracımın kalorıfer dugmelerını degıstırmek ıstıyorum, bu konu hakkında bı ara burda okumustum, o mesajları bulamadım, degıstıren varsa yardımcı olabılırmı ?
|
||
![]() |
||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne gibi bişey takıcaksınız yenisi ilemi.
|
||
![]() |
||
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
307 lerdekı yuvarlak olanlarla degıstırmeyı dusunuyorum, bulabılırsem eger. 206 orjınallerı yuvarlak degıl resmınıde bulamadım ama anlatabıldım umarım.
|
||
![]() |
||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
http://www.ebay.com/itm/Refitting-Fits-For-Peugeot-206-207-A-C-heat-control-knobs-Switch-Black-/180977464404?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a2318f454&vxp=mtr
bunlarda var
|
||
![]() |
||
|
he ya bunlar ıste bulduk valla alayımda degıstıreyım serkan kardesım cok saol valla :)
|
||
![]() |
||
|
bır ıkı parcacıya sormustum bulamamıstım ıyı oldu
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
bi arkadaş daha aldı forumdan. takmıştı. 207 ye
|
||
![]() |
||
|
hatırlıyorum onuda bulamadıgım ıcın yazdım. bu ebaydan daha once bısey almadım ben, anladıgım kadarıyla döviz ıle alınıyor ordan, bunu baska nerden alabılırım forumdan alma sansım varmı ?
|
||
![]() |
||
|
sponsorlarda varmıdır acaba ?
|
||
![]() |
||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
Aslında daha önce ebayden bu ürünü alan biri topluca alsa da bizde ondan alsak???
|
||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Valla haberim olsaydı bir kaç sipariş geçerdim. Ben de bi gazla sipariş verdim.
Kredi kartınız varsa sizde rahatlıkla alabilirisniz. Önce kredi kartınızın sanal posa açık olduğundan emin olun. Sonrasında Paypal a üye olun ve kredi kartınızı tanımlayın daha sonra ebay üyesi olun ve ürünü alın. Düzenleyen Alicilik - 24 Ocak 2013 Saat 00:51 |
||
![]() |
||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
|
ya bunlardan bende çok istiyordum. ebay işinden de anlamıyorum hiç. birisi toplu sipariş edip burdan satışını yapsa alacam bende.sponsorumuz bu işe el atsa güzel olur.
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Yedek parçayı geçtim yetkili servis bile aksesuarı istek üzerine getirtiyor. Bu yüzden ya parçaları kendiniz sipairş vereceksiniz. Ya da piyasada satışa çıkmasını bekleyeceksiniz. Maliyeti düşük şeyler değil söz gelimi ben sipariş çeksem ve elimde kalsa maddi olarak sıkıntıya düşerim. Bu riski de kimse almaz. Toplu alımlarda (10 adet ve üzeri olmadıkça) sadece kargo da ikinci ve sonrası ürünlere 1 dolarlık indirim var. totalde ilk ürün 23 dolara geliyor 2-3-4... ürünler ise 22 dolara. Anlayacağınız çok bişi fark etmiyor. 20-30 sipariş olsa satıcı ile konuşulur indirim talep edilir ama bu seferde kargo-gümrük işin içine girecek ![]() |
||
![]() |
||
|
bu ebaydan alısverıs yapmak cok mesakatlı ıs dıye bılıyorum, daha once kredı kartından baya cektıgım ıcın kullanmıyorum, artık bı caresıne bakıcaz. eger alıcak olursa mutlaka benımle ıletısıme gecsın ısterım...
|
||
![]() |
||
|
İlk işlem için öyle ama sonrasında hiç bir sıkıntı olmuyor. 4 yılı aşkındır alışveriş yapıyorum artık webden ziyade android tabanlı cihazda uygulamadan alışveriş veriş yapar olduk. Kredi kartını çok yanlış kullanıyoruz. Ben öğrenciyim bütcem olağanca düşük. Kredi kartını keyfiyetten ziyade online alışverişler için kullanıyorum. Düşük bir limit koyup paypal kullanıyorum olaki paypal kullanamıyorsam alışverişte hemen sanal karta bakiye atıp sanal kart ile alışveriş yapıyorum. Hobi amaçlı malzeme alırken ulusa gidip eziyet çekene ve 10 lede 2 tl verene kadar ebaydan 100tane ledi alıyorum kapıma kadar da geliyor sadece kargo süreci uzun. |
||
![]() |
||
|
sen daha once aldım demıstın galıba bunlardan, nekadar odedın hatırlıyomusun ?
|
||
![]() |
||
|
başka bir kişi sipariş etmişti ben ilk defa aldım bundan.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |