![]() |
|
Far karartma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
berkanmiriz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Beyoğlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkanmiriz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2013 Saat 16:11 |
|
forumda baktığım kadarıyla boya ile far karartma görebildim acaba film çekerek farlarımızı karartabiliyo muyuz ve far karartma zarar getirir mi ?
Bir de far karartma işlemi yaptığımda trafik polisleri ceza keser mi öğrenmek istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
|
||
206 1.4 HDİ DESİRE- 34 VR 4315
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cezası yok muayenedende geçiyor.
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
karartmaya polis bişey diyemez. muayeneden de geçer
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
farın için açılarak içdeki nikelaj çerçeve kısım boyanır.
Far böyle karartılır. |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
farlarınızı sökün yerinden dikkatlice ayırın camla plastik kısmı birbirinden bir falcata isinizi gorur, ampul kısmının haricindeki bütün nikelaj kısımları ince bir zımpara parcasıyla güzeeeelce temizleyin. siyah mat sprey boya ile boyayın, kurumaya bırakın yarım saat sonra camla arka plastigi birlestirin, birlesme noktakarını iyice siyah silikonla silikonlayın hava almayacak ve ayrılmayacak saglamlıgı alınca bekleyin 1 saatte onlar kurusun. en sonunda aracınıza montajını yapın. güle güle kullanın. polis bakmaz bile, muayne de kimse ilgilenmez karartma ile.. (yalnız dikkat etmeniz gereken farların sıkı yapıstıgından emin olmanız, ileride su almasın icine)
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
teşekkür ederim, ben burada kendi yaptıgım isi anlattım benim farımın nikelaj kısmı dokuldugu icibn karartmak sart olmustu mecbur giristim 307 den anlamam fakat 206 icin ben tamponumu sokmedim.. sadece falcata kullanarak baglantı yerlerini iyice kazıdım sonra arasına daldırarak kstırdım ve ayırdım. burada uzun zamandır tecrubelerimi paylasıyorum. yapmadıgım bisiy icin yazıpda kimseyi yanlıs bilgilendirmem. cunku bende buradaki arkadasların yzılarını kaale alarak bazı islere girisiyorum ya da uzak duruyorum. saygılar. |
||
![]() |
||
|
önemli deil kardeş, saol ![]() |
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
filmle falan karartma yapmayın sakın ya berbat bir görüntü çıkıyor ortaya gerçekten hiç hoş görünmüyor, eğer böyle bir işe niyetlendiyseniz 1 gününüzü ayırın açın tertemiz yapıp kapatın bu işlemle yapılan farlar harika oluyor
|
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
Mert Pekcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mert Pekcan
|
Far camları megeslidir Fön makinası tutarak tornovida ile kastırarak açılır. 2 parça olan nikelaj kısım ayrıdır. ince zımpara ile boyayı tutucak kıvama getirin. Mat siyah sprey boya ile boyayın. Zaten kolay kolay hata kalmaz mat siyahta.Far camlarını tekrar ısıtarak kapatın megesleriyle yapışıyor ama işimiz garanti olsun derseniz üzerine siyah silikon geçebilirsiniz
|
||
![]() |
||
berkanmiriz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Beyoğlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkanmiriz
|
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için bu hafta sonu farları karartacağım acaba boya markası falan fark edermi ne tür boya almalıyım bunun içinde bilgi verirseniz çok memnun olurum :)
bir ufak sorumda egzos ucu taktırsam bunun bi sıkıntısı olurmu kolay takılıp sökülen birşey zaten vidalı. Maksat egzosdaki kötü görüntüyü kapatmak
|
||
206 1.4 HDİ DESİRE- 34 VR 4315
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |