|
407 direksiyon pompa arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sedatguler40
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedatguler40
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2013 Saat 13:03 |
2.0 exectuvie benzinli 2006 model aracımda son bir haftadır direksiyonda aşırı şertleşme ve direksiyon hidroliği konulan yerden köpürerek yağ atma sorunu var.özel servis pompayı söküp temizlediğini söyledi tekrar yağ koydu ancak bir gün sonra tekrar arıza yapınca pompanın değişmesi gerektiğini bıçakların işlevini yitirdiği için yağı tekrar dışarı attığını soyledi. yetkili servis parçaya 1450 tl fiyat söyledi.çıkma olarakda 750-500 arası fiyat söylendi.
bu tarz bir sıkıntı ile karşılaşan arkadaşlar yardımcı olup yol gösterirlerse sevinirim saygılar.
|
|
ahmetismet
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Doğrudur, araçlar full elektronik olunca parçalar pahalı oluyor. Benim 307mde geçen sene başıma geldi. Pompa sıfırı ile değişti. Ancak ben işçilik dahil 900 vermiştim, tanıdıktı.Geçmiş olsun...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://parcasor.sahinpeugeot.com şase numaranızın son 8 hanesiyle direksiyon pompası fiyatı istediğini belirtirseniz. Fiyatta elimizden geleni yapmaya çalışırız. ithal olarak muadili bulunmamaktadır.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |