![]() |
|
peugeot 206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tayfunn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2013 Saat 21:34 |
evet arkadaslar ilk araba heyecanım olacak ve peugeot almak istiyorum yardımcı olabılırsınız
2006 ve üstü bakıyorum ve km si düşük olursa sevinirim...
|
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yardımcı olurum
|
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
|
tayfunn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
abi dün baktım bu araba çok güzelde benim o kadar param yok :D verebileceğim para 16-17 arası yoksa param olsa bu ilandaki arabayı kaçırmam
|
|
![]() |
|
ve dizel düşünüyorum bunu yazmayı unutmuşum.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
hem dizel olsun, hem km si düşük olsun, 2006 model ve üstü olsun, bide 16 - 17 lira olsun. e hayırlısı olsun
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
Verebileceğim son rakam 19000 TL.. Ama arabama kefilim gözün kapalı yıllarca kullan.
Full Servis bakımlı.. Dizel istiyorsan senin tercihin.. Ama performans istiyorsan benzinden şaşma..
Saygılarımla..
|
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-110-bg-acil-satilik-ankara-112205593/detay
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Sende istanbulda 206 bulamıyorsan biz ne yapalım bilmem:)(konyada pejoyu pek sevmezlerde)
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
Tamam km si 110 bine kadar olabilir :D ilk arabam olcak bunun için fazla bilgim yok hatta hiç bilgim yok desem daha iyi sizlere güvendiğim için burdan yazdım
|
|
![]() |
|
benzinli araçlar çok yakıyor diye biliyorum yanlışım varsa eüer düzeltebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
arkadasım sana bi tavsiye sahibindene girdiğinde arama motoruna istediğin özellikleri (marka, fiyat, yakıt, km vs) ayarla ve arattır. karşı çıkan sonuçları bi değerlendir. kafana yatan olursa burda ilan numarasını paylaş arkadaslarda yorumlarını yapsın
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-satilik-110140479/detay
Bu civarlarda bunlar var, tabi Km olarak sana göre nasıllar bilmem.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Şubat ayında aldım aldım yoksa tüm heveslerım gıdıcek
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-kazasiz-206-xt-dizel-full-plusfull-112808193/detay
arkadaslar bu ılana bakarmısnız fiyuat uygunmudur yarın gidip alıcam hemen
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Fiyat çok uygun hocam xt dolu modellerden biridir, bu fiyata benzinli x line bile vermiyor millet, iyice baktırın araca almadan önce
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim yorumun için
|
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben çok pahalı almışım arabayı galiba yazıları hep okuyorum 18 300 aldım aldıkta sonrada 1500 masraf yaptım
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
Peki km acısından nasıl yüksek mı yoksa ıyı mı
|
|
![]() |
|
model yılına göre normal km si. ama araç görünüş itibariyle iyi duruyo. fiyatı çok düşük. kazası veya ağır bi motor problemi yoksa alınası bi araç gibi.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |