![]() |
|
206'ımda yüksek devirde titreme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2013 Saat 00:35 |
||
Arkadaşlar uzun zamandır göz ardı ettiğim bi sorun iyice büyüdü artık rahatsız olmaya başladım. Araç özellikle 4. viteste 3.000-3.500 devirde vites topuzu bir hayli titriyor, daha da yüklenirsem gaza 4.000 civarında ayaklarımın altının titrediğini çok net hissediyorum baya baya yani. Diğer viteslerde de yapıyor 3te 5te falan ama 4teki kadar belirgin ve şiddetli değil.
Neler sebep olabilir bu soruna, hangi sorun olma ihtimalinde ne kadar masrafım olur? |
|||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
geçen yıl aynı sorun bende de vardı sol aksı değiştim düzeldi, akslarda sorun yoksa motor takozuna da baktır ama genelde aks dan yapar.
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
||
size ne kadara mal olmuştu hocam? Akslarda problem olabilir, sağlam diyemiyorum |
|||
|
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
||
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
||
cevabınızı ancak görebildim, çok teşekkür ediyorum ilginiz için, gittiğimde akslara da baktıracağımı ilk iş olarak ![]() başka fikri olan, başına gelen arkadaşlar var mı her ihtimali değerlendirelim, gidince ustalara şurasına sşurasına da bak diyebileyim. Başımdan geçen bi kaç olaydan dolayı artık ustalara güvenmiyorum, A parçam bozuk oluyor araç düzelene kadar B C D E F G değişiyor en son A değişince araç düzeliyor tabi usta bunu bilmiyor mu, bence biliyor ve bilerek yapıyor. Gözüm kapalı güvenecek ustam da yok, önce sizden ön bilgi alıp o bilgiyle gideyim, en azından bu adam biliyor diyip kazığa kalkmasınlar ![]() Düzenleyen ufuk91 - 27 Ocak 2013 Saat 22:11 |
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |