![]() |
|
Oto alarm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2013 Saat 21:26 |
Merhabalar;
2006 model 206 ma alarm taktırmak istiyorum . Aracım kumandalı bildiğim kadarıyla oto alarmlardada kendi kumandası var. araç 2 kumandalı mı oluyor. bu konuda bilgi verirmisiniz; alarm alırken nelere dıkkat etmelıyım arkadaslar..
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben taktırmıstım 206ma 2 yıl garantili 140 tl vermistim alarm sistemini baglıyor aracın kumandası yine calısyor iptal olmuyor ama onunla kitlersen alrm aktif olmuyor. sana verdigi kumandadan kitlersen aktif edersin ve yinne ondan acman lazım. eger istersen anahtarını parcalayıp yeni bir kapta hem alrm hem anahtar olarak birlestirebirler (ki hiccc tavsiye etmem sakın) ya da orj anahtarının haklasına alarm kumantası tasırsın.
ben gecen hafta söktüm attım dostum, baglaması bir dert, sokmesi bir dert. baglamak icin aracının orginal elektrik tesisat kabloları delik desik ediliyorlar haberin olsun. alarm aktifken akü hep akım alısverisi yapıyor akümün de icine etti. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bugün bi arkadaşım için bu konuyu araştırdım bi anahtarcı ile görüştüm hemenhemen her markanın orjinal kumandası ile uyumlu alarmlar var dedi. |
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
geçen hafta aracımın teybi çalındı camıkırılıp
bende alarm taktırmayı düşünmüştüm. ama sağlık lı olmazmı ,yada dandik bir ustaya denk gelirde
elektirik tesisatını mahveder diyede korkuyorum Düzenleyen 206206 - 21 Ocak 2013 Saat 21:55 |
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
alarm takmak müzik sistemi baglattırmaya benzemiyor işinin ehli bir ustaya yaptırman lazım ama hırsızlık içinse göz dağı verirsin belki ama unutmaki o arabaya girmeyi kafaya komuş hırsız hertürlü girer.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
benim aracımda da alarm var benden önceki sahibi yaptırmış. ama alarm için ayrı kumanada yok hepsi orj anahtarda açma/kapama.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
cenmax taktırmanı tavısye ederım 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.. arabanın kendı anahtarına uyumlu olarak calısıyor.. ekstra kumanda derdı yok.200 tl gıbı bır fıyatı vardı yanılmıyorsam. ıyı bır ustaya bağlattır.
Düzenleyen werty - 22 Ocak 2013 Saat 11:41 |
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
bende eski aracıma yaptırmıştım. Olay ustada bitiyor arkadaşım, 30 liralık alarımda alsan ustaya dikkat edeceksin,
Benim eski aracıma taktırdım, ilk usta perişan etti aracımı, kapıları kitliyorum kitleyip açıyor, açıyorum kitliyor, alarım aktif olmuyordu, gittim şikayete adam beni nerdeyse kovuyordu dükkanından, sonra başka bi ustaya gittim düzeltti ve on numara yaptı, hem alarımın kendi kumandasından hemde aracımın kumandasından kontrol edebiliyordum. 3 tane kumandam olmuştu. dediğim gibi En önemlisi alarımı takacak usta.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
peugeot aracı orjınal elektronik ekipman harici tesisatına yapılan takılan ekipmanı sevmez, ya orjınal pug alarm taktırın tada hiç ellemeyin aracı
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
+1 tecrübe ile sabit ![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu arada iyi bir usta tavsiyesi verebilirim "Ankarada"
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |