![]() |
|
Konya'da Jant Satan Firma? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2013 Saat 11:31 |
Arkadaşlar mrb.
307 me orjinal çelik jant takmaya karar verdim. İkinci ellere baktım astarı yüzünü geçiyor. Birde sıfırlara bakayım dedim. Sömestır tatilinde Konya'da olacağım. Acaba Konya'da Selçuklu tarafında bildiğiniz temiz iş yapan, peugeot için orjinal jant satan firma var mı? Birde jant alırken bijon aralığı falan önemliymiş, benim arabanın bijon aralığını nereden öğrenicem neresinde yazar? göz koyduğum jant budur: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-peugeot-207-orjinal-jant-takimi-101114679/detay
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nalaçacıda elektrolas diye bir bir yer varmış.bende sahibinden sitesinden gördüm oraya bir bak istersen replika 307 jantları var diye yazmış.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
pejolarda bijon aralığı 4*108 diye geçer fakat et değeri de önemli sanırım
|
|
2004 307 1.4HDI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |