![]() |
|
Forum içi Arama ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2013 Saat 10:28 |
Arama seçeneğini tıkladığımda aşağıdaki sorunla karşılaşıyorum.
Ekran görüntüsü. ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tarayıcınızı kapatıp açın. şuan bir sorun gözükmüyor çalışıyor. Ordan çıkan yazının forumla alakası yok.
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Tüm tarayıcılar mevcut, explorer hariç hepsinde bu hata var, explorerde kendisi ayrı hata zaten :S olmuyor, Ccleanerle temizledim defalarca, virüs taramasıda yaptım. Chrome mu kaldırdım tekrar yükledim yine aynı :?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Tüm çerezleri silin,programlarlınızı sıfırlayın ve adobe flash'ınızı güncelleyin. sorununuz %90 çözülecektir. %10 luk kalan kısmıda çözülmezse buluruz problem değil.
|
|
![]() |
|
sanırım sorun bende Face in bildrim , msj, arkadaşlık istek bölümündede bu çıkıyor. Bir virüs sahibi oldum, sistem geri yükliyim. Tşkler.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Tamam Sorun çözüldü, tam olarak nasıl çözdüm bilemeyeceğim, sistem geri yükledim düzeldi.
Hunting unlimited 2011 yüklemiştim, o gitti, şimdi aramada sorun yok, oyunu tekrar yükleyeceğim bakalım olacak mı?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Oyunla beraber ek program yükleme seçeneği çıkarsa izin vermeyin bence.
|
|
![]() |
|
Yükledim sorun yok, bir yerden bişey bulaşmıştı ama öğrenemedim sorunu.
Olurda 1 arkadaşımız başına gelirse, sistem geri yükleme ile düzeldi. Herkeze teşekkürler.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
rdvnburton ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rdvnburton
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Virüsün adı W32/Conficker.Worm (Downad.A Downad.E) * Gereksiz reklam ve popup lar.
* Hesap kilitleme ilkeleri takılıyor. * Otomatik Güncelleştirmeler, Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti (BITS), Windows Defender ve Hata Bildirimi Hizmetleri devre dışı bırakılıyor. * Etki alanı denetleyicileri, istemci isteklerine yavaş yanıt veriyor. * Ağda sıkışıklık yaşanıyor. * Güvenlikle ilgili çeşitli Web sitelerine erişilemiyor. |
|
Peugeot 206+ Urban Move 1.4 75LP(Lion Power:)
|
|
![]() |
|
evet aynen Gereksiz reklam ve popup lar. Ağda sıkışıklık yaşanıyor bu 2si mevcuttu. işyerimizde, dosyaları benim PCden çekiyorlar, uzun zamandır "Ağa bağlanılamadı tekrar dene" çıkıyordu 4-5 kere tekrar dene dedikten sonra bağlanılıyordu, şimdi denedim çat diye giriyor. reklam hakkındada şuan onu tartışıyoruz bildiğiniz üzere, Ama norton var tüm pclerde, hem int koruma hem Pc koruma olarak, biz virüsleri görmeden, hissetmeden, karantinaya alındı temizlendi diyor sadece o kadar iyi yani :) bunu neden görmedi ki? |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
rdvnburton ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rdvnburton
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Advertise olayları antivirüslerinde kullandığı bir yöntem bknz. AVG bu yüzden algılamalar sisteme zarar gelmeden anlaşılmaz.
|
|
Peugeot 206+ Urban Move 1.4 75LP(Lion Power:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |