![]() |
|
307 Süspansiyon Problem. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2013 Saat 02:10 |
Arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim bi yardımcı olursanız sevinirim aracımla setlerden geçerken ufak bile olsa ön lastik geçerken haşırt diye ses geliyor sanki sürtüyor çamurlağa ama inip bakıyorum sürten biryer yok aklımda bi ihtimal var acaba o lastiğin arkasında yay varya o yay'a sürtüyor olabilirmi ? oraya sürtmesi için ne tür bir problem olabilir ? yada daha farklı fikri olan varsa lütfen yardımcı olabilirmisiniz ?
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+Güncel
|
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
davlumbazlarları kontrol edin belki onlardan yapıyordur
|
|
2004 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
arkadaşlar şimdi baktım şuan ses yok farkettimki bu ses sadece yağmurlu havalarda geliyor. sebeb sonuç ilişki kurabilecek bir arkadaş varmı acaba bu duruma ? süspansiyon sistemi hakkında bilgim yok o yüzden fikir yürütemiyorum ben.
|
|
![]() |
|
Deneyeceğim Salih bey :) Teşekkürlerimi sunarım efenim =)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |