|
106 hava filtre kutusu ve bağlantı boruları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
esmer_38_tc
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esmer_38_tc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2013 Saat 01:27 |
selam arkadaşlar foruma kayseri den katılıyorum kolay gelsin Allah kaza bela vermesin.
bende 99 model 106 xr var hava filtre kutusu ve borularını arıyorum orjinal nasıl bulurum.
|
|
hızlı düldül
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Hoşgeldiniz, sponsorumuz Şahin peugeot ile iletişime geçebilirsiniz, yada yönetici GökhaN'a mesaj atabilirsiniz.
Şahin peugeot 0216 631 10 80 0533 301 88 06 |
|
dogukan_1987
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dogukan_1987
|
bende ankarada taktırabileceğim iyi bir yer arıyorum bilgilerinize güzel takan bir yer varsa yönlendirin lütfen
|
|
Miniğimmm
|
|
ibanez_022
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
|
Bulabildiniz mi bende arıyorum...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sportif Orginal' mi , Standart orjinal mi?
|
|
ibanez_022
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
|
standar fabrikanın taktığı kutu ve boruları.. peugeot marka olmasına gerek yok.. orjinal derken fabrika çıkışı olması gerektiği gibi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fabrika çıkışı orjinali bilmiyorum malesef, 106 için üretilen sportif hava fitresi var onu biliyorum
|
|
ibanez_022
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
|
o nasıl bişiy? fotosu varmı araç muayneden geçerken sıkıntı olurmu? aslında benim derdim hem muayneden sorunsuz geçsin hemde yakıt tasarrufu sağlasın, aracı aldım. açık filtre takmışlar orjinali de kayıp.. bende gürültü vs modifiye den nefret ettiğimden orjinaline çevirmek istiyorum..
|
|
esmer_38_tc
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esmer_38_tc
|
merhaba arkadaşlar ben zor güç bela buldum kutusunu taktırdım kafam rahat etti.daha az yakıyor ve spor filtrede olduğu gibi gözenekleri dolunca atmak zorunda kalmıyorum bence çok faydalı. sadece 2.el kutusunu 50 tl verdim içine filtre aldım 8 tl ve radyatörün ustu-ne kadarda kağıt boru yanmayanın dan adını tam bilmiyorum ve işlem sona erdi tavsiye ederim.
|
|
hızlı düldül
|
|
ibanez_022
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
|
Boruları ile beraber 225 tl yi buluyo, sadece kutuyu alsak boruları uydurmak mümkün mü
|
|
esmer_38_tc
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esmer_38_tc
|
oluyor bende öyle resmini çekerim müsait bir anda
|
|
hızlı düldül
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |